Колеги кофти ли е тази свещ....?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Колеги кофти ли е тази свещ....?
Гледам,че е кафява от горна страна.А другите не са ми така.
Да не би да пропуска между керамиката и метала?

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Колеги кофти ли е тази свещ....?
Тая свещ и да ми казват, че е добра, няма да я сложа обратно на колата. По принцип на свещта и се гледат електродите, също и за пробиви. Сложи едни нови.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Dirty M5 driveR написа:Тая свещ и да ми казват, че е добра, няма да я сложа обратно на колата. По принцип на свещта и се гледат електродите, също и за пробиви. Сложи едни нови.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- NeRoX
- младши ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 320d
- Мечтае да кара: Ferrari
- Детайли за колата: M47D20 6MT
Не разбрах като цяло дали имаш или нямаш проблем с тая свещ, но мога да споделя моя опит със свещите. Когато си взех колата нямаше никакви проблеми от към свещите. При обслужването ги свалиха и ми казаха монтьорите да ги сменя. Бяха същите на външен вид, но с по-малко нагар. Мой познат монтьор ме посъветва, че няма смисъл да ги сменям засега и ще си карат. В края на краищата не ги смених и след излизането на колата от сервиза почна да прекъсва и да се дави колата. Оказа се че е от свещите и в последствие ги смених. Дали е имало или нямало намеса на хората, които ми правиха колата няма как да знам. Факт беше, че преди свалянето им всичко беше ОК, а визуално не бяха много по различни от тази на снимката.
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Вие верно ли ше извадите такава свещ, ше я видите, че е в такова състояние и ще я върнете обратно без да я смените ?
Се едно мадама в цикъл да си извади тампона ... "Аааа то съвсем малко.. само на върха има" и да си го върне обратно
ПП. И да... хубаво е свещите да се сменят комплект

Се едно мадама в цикъл да си извади тампона ... "Аааа то съвсем малко.. само на върха има" и да си го върне обратно

ПП. И да... хубаво е свещите да се сменят комплект

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
Ми то визуално не може да се каже тая свещ ще работи ли или не. Главно се наблюдават електродите и по тях се съди за работата на мотора. Конкретно показаната ме навежда на мисълта, че вероятно е много стара и опушването и може би пробива са в резултат на това. А колкото е стара тая, толкова са стари и останалите. Тъй че 8 нови свещи и така.
ПП: Кефа от V8 има цена

- ogata
- старши ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Ми то визуално не може да се каже тая свещ ще работи ли или не.
Но, ако една свещ работи и визуално е пред разпадане (но все пак РАБОТИ) може да пропуснеш смяната на свещите

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
В началото още не написах ли, че тая свещ не бих я сложил пак? Аз ли не се изказвам ясно... 

- ogata
- старши ентусиаст
-
съжалявам, блокирал съм ти мненията и трябва да се назоря да ги прочета
към автора - разкарвай свещите по най-бързия начин . Може да работят, но това е първият признак, че в не далечно бъдеще може да допреш до услугите на шпилководач, тъй като няма да се учудя ако резултата е такъв, като снимката по-доло. Силно ти препоръчвам да развиеш свещите на леко загрят мотор...

към автора - разкарвай свещите по най-бързия начин . Може да работят, но това е първият признак, че в не далечно бъдеще може да допреш до услугите на шпилководач, тъй като няма да се учудя ако резултата е такъв, като снимката по-доло. Силно ти препоръчвам да развиеш свещите на леко загрят мотор...

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Тя резба няма бре
,иначе електродите са добре на цвят. 

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Не бе не,това не е от моята кола снимката на свеща.Просто на моите сввещи керамиката е потъмняла като на тази.
А на загрят мотор знам,че не бива да се вадят!Трябва си студен.
Мерси колеги!Ще сменям свещите.
А на загрят мотор знам,че не бива да се вадят!Трябва си студен.

Мерси колеги!Ще сменям свещите.

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Dirty M5 driveR написа:Ми то визуално не може да се каже тая свещ ще работи ли или не. Главно се наблюдават електродите и по тях се съди за работата на мотора. Конкретно показаната ме навежда на мисълта, че вероятно е много стара и опушването и може би пробива са в резултат на това. А колкото е стара тая, толкова са стари и останалите. Тъй че 8 нови свещи и така.
Така си е.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
не си снимал най-важната част отпред. иначе това оцветяване е, защото ти тече гарнитурата на капака на клапаните...
иначе на свещта нищо и няма... нарича се "corona stain".
иначе на свещта нищо и няма... нарича се "corona stain".
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
Ами да имаше малко масло покрай свещите и лулите,обаче колата си работи добре.Стана ми интересно защото само една свещ е така.А иначе там където са електродите са сиви.На всички цилиндри е еднакъв цвета горе долу. 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
А на мен ми стана интересно що резбата и е на пу*ка на тая свещ ,а още по-интересно ми е к'ва ли е резбата в главата 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2