колко върви компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 4ervenata furia
- кандидат ентусиаст
-
колко върви компакт
Вълнува ме като цена.Че маи ще продавам моита.
Re: колко върви компакт
4ervenata furia написа:Вълнува ме като цена.Че маи ще продавам моита.
mobile.bg е твоят отговор. Пускаш един search и виждаш какв вървят горе-долу.
п.п. Колегата компакт 95-та за 30хил.лв в България не вярвам да има трябва west coast customs да са пипали за такава сума

- sani
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 ti Compact
Re: колко върви компакт
a3 написа: п.п. Колегата компакт 95-та за 30хил.лв в България не вярвам да има трябва west coast customs да са пипали за такава сумаПоправете ме ако греша.
Koлегата, сумата е примерна, а и незнаеш колко луди глави има на тоя свят и колко от тях са в БГ, та колата може да е с "Чепръчене tuning" и човека да е сложил повече екстри от последната седмица в сънищата на дизайнер от BMW, и въпросния човек може да иска даже и повече.
п.п. То и на сток кола(компакт '95г.) може да и се иска 30 000лв все пак сме свободна държава и всеки ще иска толкова колкото сметне за добре

- 4ervenata furia
- кандидат ентусиаст
-
Ами колата е Е36, 1.6, 11.95г.има климатик и лети джанти,има и ел пакет и ербег,аааа има и подлакатник,за друго немога да се сетя сега.
Имам снимки на колицата но немога да ги ка4а,които може да ги качи и му се занимава да му ги изпратя да ги пусне...
Имам снимки на колицата но немога да ги ка4а,които може да ги качи и му се занимава да му ги изпратя да ги пусне...
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
Интересно е защо продаваш малката бегачка? Нещо проблеми по колата или искаш да се качваш в пауъра
? Аз лично ако съм "свободен електрон", бих жулил компакта с кеф. По-пъргав е от седана /и по-икономичен/. 

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
///sasho написа:Майка ми си го купи за 5000 ЕВРО в Германия - "95год., ама на 73000 км. /реални/. Колата е като нова.
И е карана от една бабичка до магазина и обратно

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Гост
-
4ervenata furia написа:Ами колата е Е36, 1.6, 11.95г.има климатик и лети джанти,има и ел пакет и ербег,аааа има и подлакатник,за друго немога да се сетя сега.
прати ми ги и ще ти ги кача
reni2001bg@abv.bg

Не карана е от жена на около 30 години. От тази жена купихме колата. Тя е единственната собственичка на тази кола.LAST RIDE написа:///sasho написа:Майка ми си го купи за 5000 ЕВРО в Германия - "95год., ама на 73000 км. /реални/. Колата е като нова.
И е карана от една бабичка до магазина и обратно![]()
![]()
ПП: Всичко ни е доказано

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2