Парното отказа да топли...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Парното отказа да топли...
Снощи като се прибирах си духаше нормално. Тази сутрин си запали нормално, но колата си загря, а парното продължи да духа студено, ама съвсем студено, въобще не отвръща въздуха. Дали е от студа или нещо се е прее....ло?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Или трябва да се обезвъздуши, или ти е замръзнал някой маркуч към радиатора на парното...
Never mistake motion for action...
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Проблем с антифриза. Проверяваш нивото, проверяваш за течове и т.н.
Но проблема е там...
Проблем с антифриза. Проверяваш нивото, проверяваш за течове и т.н.
Но проблема е там...

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- fastestbmw
- кандидат ентусиаст
-
Hooligan написа:проверете и термостата
Ако термостатът не работи, няма да загрява нормално. Виж дали изправя стрелката на температурата.
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA
ANI4KA
Да не отварям нова тема, реших и аз да попитам тук:
преди парното духаше много силно - като сушоар, а сега въздушната струя е много слаба. Иначе въздуха е горещ, но слабо духа. В същото време перката на вентилатора върти та се къса. С климатроник съм, микрофилтъра е сменян скоро. Някакви идеи защо е така?
преди парното духаше много силно - като сушоар, а сега въздушната струя е много слаба. Иначе въздуха е горещ, но слабо духа. В същото време перката на вентилатора върти та се къса. С климатроник съм, микрофилтъра е сменян скоро. Някакви идеи защо е така?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
BMX написа:Да не отварям нова тема, реших и аз да попитам тук:
Само филтъра на купето може да причини такава слаба струя... Иначе климатроника често има собствено мнение и в зависимост от външната т, зададените градуси и не знам още какво може да си има собствено мнение относно силата на вентилатора...
Never mistake motion for action...
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3