какво е това?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
какво е това?
Някой може ли да ми каже какво е това под маркуча за въздуха, под мястото където е стрелката?Нямам друга снимка в момента но то е цилиндрично тяло лежащо хоризонтално под мястото където маркуча влиза в кутията на филтъра?......че днес слушам едни легенди за това?
Съжалявам че нямам снимка точно на "нещото"
10x

Съжалявам че нямам снимка точно на "нещото"

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
частта за която питам не се вижда на снимката, но е просто под мястото, което съм посочил.Черно, цилиндрично тяло около 20тина сантиметра дълго.Много глупаво се чувствам без реална снимка ама след малко ще изкарам колата и 6те я снимам с апарата в тъмното
ако никои не се сети

Под негоЗа дебитомера ли става въпрос?

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
ами вижте какво казаха ми че е печка, ама аз нямам дистанционно!Иначе на линка графиката прилича на тая част но тя е разположена хоризонтално, при мен!

ами нещо като горивен филтър е несъм много сигурен
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
BMW POWER
Че е филтър-филтър е...И по-точно такъв, който задържа горивните пари от резервоара да не
излизат свободно в атмосферата и е запълнен с активен въглен. В някои страни има забрана за
свободното изпускане на парите от резервоара и за техния пазар двигателите излизат, именно, с тази
система. И за да не се губи горивото във филтъра, тук на помощ идва активният въглен, в който се
натрупват горивните пари, а посредством разреждането в пълнителния тръбопровод те се
изсмукват и заедно с определено количество въздух постъпва в цилиндрите и там изгаря. По този
начин се регенерира и активният въглен, който след гореописаната операция е готов да "поеме" ново
количество горивни пари.
излизат свободно в атмосферата и е запълнен с активен въглен. В някои страни има забрана за
свободното изпускане на парите от резервоара и за техния пазар двигателите излизат, именно, с тази
система. И за да не се губи горивото във филтъра, тук на помощ идва активният въглен, в който се
натрупват горивните пари, а посредством разреждането в пълнителния тръбопровод те се
изсмукват и заедно с определено количество въздух постъпва в цилиндрите и там изгаря. По този
начин се регенерира и активният въглен, който след гореописаната операция е готов да "поеме" ново
количество горивни пари.

Driver's Racing Team
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
Благодаря за отговорите, особено последния беше доста изчерпателен
.Ето снимка на този филтър конкретно:

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2