Пояснение по въпроса за съединителя на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Пояснение по въпроса за съединителя на Е36
Като причина за "смачкването" на феродото на диска на "ЛЮК" съединителите спомена големия въртящ момент и мощност???? на колата" Е36 1.8 дв.
Re: Пояснение по въпроса за съединителя на Е36
С тоя матор, със сигурност причината не е големият въртящ момент и мощност 

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Като причина по скоро му е дошло времето или е менте 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
ментакис братле, прави ми впечатление че доста хора почнаха да се оплакват от тези евтинките luk и sash!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Nukem написа:ментакис братле, прави ми впечатление че доста хора почнаха да се оплакват от тези евтинките luk и sash!
А кои са хубавите и колко пари струва един феродов диск?
- S7
- старши ентусиаст
-
Е те luk и sash са най добрите май,ама в Бг е нормално да има ментета техни,но като цяло ако се намери оригинал от тези 2 марки е най добре.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Bobi05 написа:Като причина за "смачкването" на феродото на диска на "ЛЮК" съединителите спомена големия въртящ момент и мощност???? на колата" Е36 1.8 дв.
Тоя да не е правил цял живот тико и матиз ,та се е прехласнал по мощността и нютоните на 18-ката

п.п. Смени майстора

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
S7 написа:Е те luk и sash са най добрите май,ама в Бг е нормално да има ментета техни,но като цяло ако се намери оригинал от тези 2 марки е най добре.
да не си купил някое менте..
аз съм със sash и имам усещането че това е на 10 години и му няма нищо.. на трети мотор го слагам сега..
luk е много сериозна марка също
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
ares2 написа:S7 написа:Е те luk и sash са най добрите май,ама в Бг е нормално да има ментета техни,но като цяло ако се намери оригинал от тези 2 марки е най добре.
аз съм със sash и имам усещането че това е на 10 години и му няма нищо.. на трети мотор го слагам сега..
И как се различава оригинала от ментето например,ако ми е в ръцете,чисто нов?
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
BorisMW написа:ares2 написа:S7 написа:Е те luk и sash са най добрите май,ама в Бг е нормално да има ментета техни,но като цяло ако се намери оригинал от тези 2 марки е най добре.
И как се различава оригинала от ментето например,ако ми е в ръцете,чисто нов?
и мен ми стана интересно че преди месец монтирах такъв комплект от колегата лавиатан... валео пишеше на феродото, на притискатела имаше щампа "ЛЮК" а на лагера май нищо ... надявам се да издържи

Вече 3 комплекта "ЛУК" съм вземал от лавиатан(за м43, м50б25 и м52б28) вече доста километри нямат грижи, а и цената е пре-доволно добра. Не ме интересува колко са оригинални, важното за мен е, че не създават проблеми и си оправдават напълно парите. Интересно ми беше само защо цената е толкова различна от на 2.5(20лв. отогоре като за м43) и 2.8(двойно, може би щото е е46 най-вероятно, а те са паралии
) 

- ares2
- старши ентусиаст
-
колеги нека не споменаваме лавиатан.. тои е коректен и до сега не съм чул да е продал нещо лошо..
ментетата са по разни недоказани търговци и магазинчета.. скоро си бях купил такива шарнири лемфиордер..
УЖАС.. добре че не ги сложих..
а разпознаването...
какда каже.. трябва много опитен човек които е виждал части ..и пак няма гаранция..
кутията се печата на един принтер.. на диска ти гражирам името ако иска6 и краи..
просто .. от официални представители .. не зная как иначе можем да се спасим от ментета
ментетата са по разни недоказани търговци и магазинчета.. скоро си бях купил такива шарнири лемфиордер..
УЖАС.. добре че не ги сложих..
а разпознаването...
какда каже.. трябва много опитен човек които е виждал части ..и пак няма гаранция..
кутията се печата на един принтер.. на диска ти гражирам името ако иска6 и краи..
просто .. от официални представители .. не зная как иначе можем да се спасим от ментета
- S7
- старши ентусиаст
-
ares2 написа:S7 написа:Е те luk и sash са най добрите май,ама в Бг е нормално да има ментета техни,но като цяло ако се намери оригинал от тези 2 марки е най добре.
Да чукна на дърво още не съм стигнал до смяната на съединител,но пък чувам как се оплакват хората от уж оригинални неща.
- bebcho__
- младши ентусиаст
-
- Кара: грозно е36 купе
- Мечтае да кара: настрани с около 200
то мноо зависи как се кара и колата е, може с менте да изкарате 10 години може и с оригинал да изкарате 1.... аз примерно съм пробвал и закс(уж оригинален от мой човек) и един друг директно с китайските надписи на кутията..еми...и 2та бяха чисто нови и свършиха за по 1 година каране 

- ares2
- старши ентусиаст
-
bebcho__ написа:то мноо зависи как се кара и колата е, може с менте да изкарате 10 години може и с оригинал да изкарате 1.... аз примерно съм пробвал и закс(уж оригинален от мой човек) и един друг директно с китайските надписи на кутията..еми...и 2та бяха чисто нови и свършиха за по 1 година каране
искам да кажа че с оригиналния диск с които съм сега.. и за които казах че е на много години ..правя големи извращения.. става дума за пускане рязко на съединител при много обороти и тн..
скоро слвалях мотора.. и
на това му няма нищо..

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2