Има лек
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Има лек
Хора не се ядосваите че вашата ламда сонда се е здухала Има лек и за това! :mhihi: На моята Е36-ца стана това разхода от 8.5/100 в града скочи на над 18/100 :twisted: па и не въвеше то за 18/100 една 760IL е по икономична !!! Една ламда сонда струва от 150 до 190 лв. а с едно модулче за около 50-60 лв. с като нов ! Тези ламди сонди които с с един кабел отиват и на 35 лв. Яко а и става за всички инжекций!
Мразя: студени жени , топла бира и студена кола 

Въпросче
Значи по какво да разбера дали ми е избушила ламбда сондата???Може ли да има някакъв проблем защото аз карам 318и и немога да го сваля под 12градско при галене на газта,ама наистина галене.Ква е проблемациата незнам???
ами някои трявва да дава газ а ти гледай какво излиза от дупето ако черно и свещите са и те такива или да не поема добре между 1500 - 2200 оборота или върви но бургия а наи сигорно отива на деагностика И ГЛЕДАШ да ти сложи нещо на куплонга няма друг начин Успех
Мразя: студени жени , топла бира и студена кола 

- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Или иди в кой да е Бош сервиз да ти я диагностицират, безплатно е!
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
аз с галене на газта сега като застудя ми гори над 15 градско 12 ако е ехее това дали е от ламбда сондата ако някои може да помогне?и каде има Бош сервиз
????
Да кажете каде има БОШ сервиз и каде могат да ми проверят ламбдата,имам един приятел с 318ис-обаре и му гори 10,5 неможе на мен да ми гори 318 ,12градско немислисте ли???
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
;)
С галене на газта едва ли е нормално да ми гори 12 ама найстина галене ,тя не се вкарва в повече от 2,5 оборота.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
ами то не зависи само от галенето на газта ами и от предавките на които караш ама може и да имаш някакъв проблем не е изключено
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Sladk0
доколкто знам живееш близо покрай Младост даже май си в младост.
Най-добре иди до камора за една диагностика и хората ще ти кажат всичко.А тоя разход верно е голям 518-та гори около 10 градско
доколкто знам живееш близо покрай Младост даже май си в младост.
Най-добре иди до камора за една диагностика и хората ще ти кажат всичко.А тоя разход верно е голям 518-та гори около 10 градско

ТДС - Турбо Див Селянин
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
като този че времето е студено, нали?Sladk0 по книжка ти дават 10.5 в града, според мен е допустимо, разхода е много относително нещо.А това че харчи много една кола не значи 100% сонда!ами то не зависи само от галенето на газта ами и от предавките на които караш ама може и да имаш някакъв проблем не е изключено
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2