Къде в Благоевград ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pagu1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 530, М54В30
Къде в Благоевград ?
Колеги, може ли някои да ми каже, каде в Благоевград има читав сервиз, в които може да ми направят диагностика на двигателя? Ходих да проверя във БМВ сервиза, но там имаха работа, а пък и маисторите не ми вдъхнаха особено доверие.
- pagu1
- кандидат ентусиаст
-
Tрябва ми маистор, които да ми каже, например, защо сутрин трябва да повъртя 7-8 сек преди да запали. Доскоро не беше така.Също така ме притеснява високият разход на бензин. С газ. уредба съм и на бензин, я карам много малко, само докато загрее, а 10л свършват за няма и седмица. Започвам да си мисля, че не е само от студеното време напоследък. Пък мисля, че не е лошо някои "специалист" да я погледне профилактично.
Ти Бам Бам имаш ли наблюдение кои маистор може да ми свърши работата? Казаха ми за някакъв сервиз след града, по пътя за Кулата, но и исках да попитам във форума, защото мисля, че тук ще намеря по компетентен съвет.
Ти Бам Бам имаш ли наблюдение кои маистор може да ми свърши работата? Казаха ми за някакъв сервиз след града, по пътя за Кулата, но и исках да попитам във форума, защото мисля, че тук ще намеря по компетентен съвет.
- Гост
-
по пътя за кулата е само Монца до колко знам но там нямам впечатления и не бих отишъл .. за разхода може да идеш в кв.Струмско ако ти говори нещо все пак не каза от къде си .. на ул.Броди (номер не знам) в гаражите има 1 майстор за разходи и по горивни системи горе долу целия град го знае (пръжката май му викаха
) .. ако не знаеш къде е мога да те заведа 

- pagu1
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за информацията колега. Точно Монца ми препоръчаха, но щом казваш, че не става...
А за BOSH какво ще кажеш?
А за BOSH какво ще кажеш?
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Гост
-
немога нищо да ти кажа ... на сервизи не вервам в тоя град ! отиваш и плащаш за нещо 1 камара пари за тфа че си бил в сервиз с ИМЕ големото важно ... те повечето майстори са изучили занаята и са избегали и сега си бачкат сами, само на такива си карам колата да ми я гледат
п.с. наскоро 1 познат при които си я карам като гръмне нещо ми разправяше че сменил ремъка на някфо ауди от по новите и зел на пича 20-30 лв .. и ония му казал че в сервиза му искали 100+ за кфо ... тея пари да не ги берем по дърветата

п.с. наскоро 1 познат при които си я карам като гръмне нещо ми разправяше че сменил ремъка на някфо ауди от по новите и зел на пича 20-30 лв .. и ония му казал че в сервиза му искали 100+ за кфо ... тея пари да не ги берем по дърветата
оо-о градски
в благоевград няма нито един читав майстор или сервиз .. аз там колата на автомивка не си карам .. добре че бачкам в софия да си я карам тука .. иначе този Емигел Кар дето е на Дару Кар сервиз е горе долу читав .. вярно че пишлеметата дето работят там не вдъхват доверие но пък шефа им много чатка и пипа .. той си е инженерче и е много свестен .. там съм сменял разни консумативи и леки ремонти и няма проблем ама за нещо по сложно не бих отишъл

в благоевград няма нито един читав майстор или сервиз .. аз там колата на автомивка не си карам .. добре че бачкам в софия да си я карам тука .. иначе този Емигел Кар дето е на Дару Кар сервиз е горе долу читав .. вярно че пишлеметата дето работят там не вдъхват доверие но пък шефа им много чатка и пипа .. той си е инженерче и е много свестен .. там съм сменял разни консумативи и леки ремонти и няма проблем ама за нещо по сложно не бих отишъл

палим, гасим и газим ...
- Гост
-
пич от колко време не си бил в блг ? тресе те и теб гъзарията май на големото село
а относно майсторите няма нужда да споря това че не ги знаеш е друг проблем ... Емигел Кар ли каза ... там и котката не бих завел да я прегледат ... на 1 познат му запалиха голфа разбирачите и накрая даже и не му платиха нищо ... а да като бях да си питам за една част тоя май баш шефа им ме гледа ... гледа ... вика това къде е .. добре че намерих в нета снимка на това което търсех показах му я та горкия накрая отсече ... такава част не продаваме една справка в сайта на дару показва даже че я имаха в наличност ... та тоя пич знае ли какво продава или може и 1 манекен да сложим на негово място
п.с. а за автомивките нали знаеш не си питал не си разбрал къде за 5 кинта ти я лъскат вънка вътре двигател става като нова ... я ми намери такова место в сф

а относно майсторите няма нужда да споря това че не ги знаеш е друг проблем ... Емигел Кар ли каза ... там и котката не бих завел да я прегледат ... на 1 познат му запалиха голфа разбирачите и накрая даже и не му платиха нищо ... а да като бях да си питам за една част тоя май баш шефа им ме гледа ... гледа ... вика това къде е .. добре че намерих в нета снимка на това което търсех показах му я та горкия накрая отсече ... такава част не продаваме една справка в сайта на дару показва даже че я имаха в наличност ... та тоя пич знае ли какво продава или може и 1 манекен да сложим на негово място
п.с. а за автомивките нали знаеш не си питал не си разбрал къде за 5 кинта ти я лъскат вънка вътре двигател става като нова ... я ми намери такова место в сф

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
bam-bam написа:пич от колко време не си бил в блг ? тресе те и теб гъзарията май на големото село![]()

bam-bam написа:пич от колко време не си бил в блг ? тресе те и теб гъзарията май на големото село![]()
гъзарията ме тресе принципно .. ама не на голямото село а в по глобален мащаб

почти всеки уикенд съм си на село

добре кажи кой сервиз според тебе е читав ? поне един ? че аз имам доста приятели които си карат колите в бош в дупница или в софия .. че да им кажа да ходат в този "читавия" сервиз в благоевград
проблема е че всички са самоуки .. не четат никаква литература .. не ходят на курсове и семинари .. и въобще не са в час по-новите колите .. оправат само голфове и вектри .. което всеки втори от улицата може да го прави

палим, гасим и газим ...
- Гост
-
явно не си чел добре ... в блг не знам да има читав сервиз .. просто за секо нещо си има отделен майстор но след като целия град ги знае и ходят там явно си разбират .. а мисля ме разбра за твоя прехвален Дару Кар ... така че това е сичко си е до човека знаеш ли го кои те праща навсякъде е така .. ако си никои ще те претупат и чао балък после иди реви на некои ... да чукна на дърво до ся не сам имал големи проблеми и сам ходил при познати които ги оправят и без да са чели книжки .. е да зеха ми жълти стинки ама ако си бех тупан щех да ида в некои сервиз като дару и да ме изрусят ... бтв ако не знаеш в грамада има едни пичове които са работили там и са избегали и сега са самишефове та и при тех сам бил поне са виждали бмв на живо
п.с. мани ги тея майстори .. кажи кога ше си напраим едно ОМВ да ме повозиш малко на печката ако искаш може и да ги стройм

п.с. мани ги тея майстори .. кажи кога ше си напраим едно ОМВ да ме повозиш малко на печката ако искаш може и да ги стройм

ами може може .. тази събота и неделя няма да си идвам щото някви мачове ше разцъкваме тука .. ама другата съм там
за строяване може .. но откакто едно 320 купе ме дръпна на бояна не съм много фен да се гона с бензинки шестаци
иначе на разни други марки 4-цилиндровите 2.0 им правим 2 коли до 150 км/ч

за строяване може .. но откакто едно 320 купе ме дръпна на бояна не съм много фен да се гона с бензинки шестаци

иначе на разни други марки 4-цилиндровите 2.0 им правим 2 коли до 150 км/ч

палим, гасим и газим ...
- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
верно е 4е в емигелкар ни6то не става от тиа, отивам вкл ми колата за тест,пи6е ламда проблем ,вика ела утре отивам ка4ват иа на подемник кво да види нема ламда,и вика караи така, питам не трябва ли да се праи не6то-ааа не не караи си.ами сега?
Газ,смyкач и ляв мигач
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2