Гепиха ми халогените....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Гепиха ми халогените....
Вчера гадните копелета не пощадиха и мене. Гепиха халогение. Колата изглежда отвратително грозна сега. Зеят две дупки а до тях стоят допълнителни халогени които на нищо не приличат. поне и тях да бяха свалили. Въпроса е откъде мога да купя нови , кви пари са горе-долу, лесно ли се монтират и има ли начин да се опазят. 

- The Mravoiada
- младши ентусиаст
-
Новите са между 100 и 140 лв., в зависимост от магазина, от който ще си ги купиш. има на много места. Това е цената за оригинални халогени със стойките.
Монтират се много лесно. За съжаление се свалят със същата лекота. За закрепване бих ти предложил да счупиш палчетата на стойките и да залепиш самите халогени с черен силикон.
Едва ли и това ще спре скапаните наркомани, ако твърдо са решили да гепят точно твоите, но ако не са особено настойчиви може и да те подминат следващия път, защото няма да им е толкова лесно
Монтират се много лесно. За съжаление се свалят със същата лекота. За закрепване бих ти предложил да счупиш палчетата на стойките и да залепиш самите халогени с черен силикон.
Едва ли и това ще спре скапаните наркомани, ако твърдо са решили да гепят точно твоите, но ако не са особено настойчиви може и да те подминат следващия път, защото няма да им е толкова лесно

There are moments
when the only thing that stands still
is time itself

when the only thing that stands still
is time itself

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
аз имам нови като си взех колата реших 4е трябва да и сложа халогени но се оказа че нямам стоики и копче за тях и неможах да ги сваржа така че ако искаш щте ти ги дам хела са 80лв
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На тази цена ги взимай, но имай предвид,че може да не изкарат и една нощ. Тези дето са ти ги свалили минават редовно 

Never mistake motion for action...
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
на мен още като я взех ми смакнаха ласните по предната броня и отляво и сега плащам по 60лв на месец за паркинг:(
- Vasseca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Тия гадни копелта и мойте халогени свалиха.Силикон му е майката.Аз мойте си ги купих оригинални заедно със стойките за 65 или 70лв. сега не мога да се сетя точно.
- ToyBoy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i, Frontera Sport , Golf 3 ,
- Мечтае да кара: 6 series
на мне не ми свалиха халогените,а пък затова са ми с4упили стоповете:ЩЩ и двата,мале само да разбера кои е?
Re: Гепиха ми халогените....
по добре няколко месеца карай с капаци щото пак ще ти ги свалятS L A V Y написа: .................. Въпроса е откъде мога да купя нови...............
- F-14
- младши ентусиаст
-
kopchev написа:Те за т'ва се крадът щото се купуват втора употреба. Не че обвинявам някой, но реално е така.
така беше и с опеловите огледала до преди 2-3 години.
крадоха че крадоха....
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3