Смяна на шофьорска брава на е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Смяна на шофьорска брава на е36
Колеги, след 3 месеца ходене по мъките все още съм със счупена брава на шофьорската врата.
Моля ви, препоръчайте ми сервиз, в който мога да ида и да ми свършат работа или споделете как мога сам да си я сменя без да свалям стъклото. Главата ми побеле с тея брави.
Благодаря.
Моля ви, препоръчайте ми сервиз, в който мога да ида и да ми свършат работа или споделете как мога сам да си я сменя без да свалям стъклото. Главата ми побеле с тея брави.
Благодаря.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- fricazoi89
- Потребител
-
- Кара: КОМПОТИ
- Мечтае да кара: Самолет
- Детайли за колата: [URL=http://www.shampioni.com/?pid=11808][IMG]http://img.shampioni.com/banners/Shamp_1274890219.jpg[/IMG][/URL]
Re: Смяна на шофьорска брава на е36
Колега сигурно имаш в предвид че се е счупила дръжката отвътре и сега вратата не се отваря?
Стъклото се вади много лесно а ако е това което те питах няма как да стане без да се извади стъклото...Смяната е доста лесна можеш и сам да я направиш.Купуваш брава втора ръка от някой колега от тук отиваш с двете брави на автоключар да ти пренаправи ключалката и си ти...ако има нещо което не ти е ясно питай
Стъклото се вади много лесно а ако е това което те питах няма как да стане без да се извади стъклото...Смяната е доста лесна можеш и сам да я направиш.Купуваш брава втора ръка от някой колега от тук отиваш с двете брави на автоключар да ти пренаправи ключалката и си ти...ако има нещо което не ти е ясно питай
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
0879 477467
аз ще ти свърша работа.
аз ще ти свърша работа.
добрия заварчик ампеража не го бърка
- dangerous
- младши ентусиаст
-
fricazoi89 написа:Колега сигурно имаш в предвид че се е счупила дръжката отвътре и сега вратата не се отваря?
нтцъ
само на купето е задължително да се свали прозореца
на седана се сваля дръжката без да сваляш джама

за компакта не знам как е
уточни с кой модел си колега
Колко BMW-та изпих в тея кръчми!!!
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
-Колко "Nm" налягане са нужни за стягането на болтовете на капака за винтилите?
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
dangerous написа:fricazoi89 написа:Колега сигурно имаш в предвид че се е счупила дръжката отвътре и сега вратата не се отваря?
нтцъ
само на купето е задължително да се свали прозореца
на седана се сваля дръжката без да сваляш джама![]()
за компакта не знам как е
уточни с кой модел си колега
И на Компакта се сваля без да се маха стъклото,поне така си я подмених и аз сам..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
И аз трябва да го правя това че нещо ми се счупи дръжката и ме нервира да не ми се отваря едната врата от вънка
I'm slowly drifting

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
DirtySouth написа:И аз трябва да го правя това че нещо ми се счупи дръжката и ме нервира да не ми се отваря едната врата от вънка
Така бях с шофьорската на Компакта и не издършах и два дни,но не ме питай как и от къде съм влизал в колата

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Мен ми се отваря от вътре и от централното така че проблеми с влизането нямам , но ме дразни и ще я махам да видя за кво става дума
I'm slowly drifting

Чупи и се едно палче, вече и двете ми врати се изредиха
За мен си е филм свалянето, на купето се смъква и прозореца задължително. Първият път се пробвах, няма нищо толкова сложно, освен махането на прозореца, ама ме хвана шубе, че не съм го правил, нямаше кой да помогне, а и не съм виждал подробно описание. После намерих майстор да ги сменя за 30лв. и лично аз предпочитам да ги дам и да не се занимавам, тва е един от ремонтите дето, не ми прай никкъв кеф и много ме дразни 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Аз неска махах на едната врата ножиците и механизма та прозореца не ми е зор да го махам :Д ще видя колко пари мога да си намеря дръжка втора ръка и най-вече какво е счупено при мен
I'm slowly drifting

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
колата ми е кабриолет, колеги.
Ще ида и аз на майстор да си свърши работата.
Ще е ценно обаче ако някой е правил подобно нещо да сподели какво точно и как точно е направил.
Така или иначе на мен ще ми е интересно да се опитам сам да се справя, вярвам че и на много от нас
.
Мисля, че ще ни е от полза на всички.
Благодаря
Ще ида и аз на майстор да си свърши работата.
Ще е ценно обаче ако някой е правил подобно нещо да сподели какво точно и как точно е направил.
Така или иначе на мен ще ми е интересно да се опитам сам да се справя, вярвам че и на много от нас

Мисля, че ще ни е от полза на всички.

Благодаря
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
ако знаеш колко е разправията ще ти се изпари интереса на момента и с радост ще си платиш 30 кинта на някой дето знае кво да прави 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Бе и аз вчера метнах един поглед и ми се отщя ма ще го мъча нещо 

I'm slowly drifting

- fricazoi89
- Потребител
-
- Кара: КОМПОТИ
- Мечтае да кара: Самолет
- Детайли за колата: [URL=http://www.shampioni.com/?pid=11808][IMG]http://img.shampioni.com/banners/Shamp_1274890219.jpg[/IMG][/URL]
Колеги много е лесно аз на моя компот го смених за 40 минути всичко като вадих стъклото извън вратата,въпроса е че е голяма играчка.....
- Тонката
- младши ентусиаст
-
- Кара: Volvo S60 ‘18, D4, e91 320dA
И аз минах през това премеждие и сигурно съм я правил поне час и половина. Ама като че ли свалянето на старата дръжка беше по-трудно
... А като слагах новата дръжка си помагах, като вдихах и свалях стъклото по-малко 

е36 318is M pack 96` -> e39 530d M pack sedan 01` -> e38 740i M60 96` -> e46 318d 03`-> e46 320d 04`-> e39 530dA M pack touring 02`
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2