Цени на Е36 на Горублене?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Цени на Е36 на Горублене?
Здравейте пичове и пички
Утре ще се разделям с "моята хубавица" и мисля да се метна на едно Е36 318 или 320
Та въпроса ми е ако някой е ходил скоро по Горублене да кажи какви са цените на тези модели и дали има разлика от тези който са на www.mobile.bg
Да кажем за 5500 дали ще мога да си взема да кажем 318. Ами благодаря Ви!

- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
© написа:дайте и на е46 ако продават вече
Аз като ида в сряда и ако има ще кажа цените на Е46, но сега ми трябват на Е36
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ходих във вторник.Читава 320-ка или 318 ис под 8000 лв не видях,незвисимо коя година.Та правете си сметка 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bmwdriver написа:Ходих във вторник.Читава 320-ка или 318 ис под 8000 лв не видях,незвисимо коя година.Та правете си сметка
Де точно видя читаво БМВ на Горубляне, че аз днес като се поразходих си направих сметката, че мойта струва поне 12к

А иначе имаше няколко Е36- ци с малките бъбреци от 99- та година за по 8к и няколко Е34- ки 97- ма

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
dinko_sd написа:Кола от Горубляне->самоубийство! Обиколи автокъщите, има доста по-стойностни оферти!!!
тва е малко крайно фе.. аз си взех колата от горубляне .. ПЕРФЕКТНА е!! е вярно беше най-скъпата за тая година ама

моето мнение
за мен няма скъпи и евтини коли а има читави и боклуци,мммда
Виждал съм много читави коли на Горубляне и много барутарници по автокъщите, както и обратното. Проблема на повечето хора в България е че искат хем читаво хем евтино....ами не става
Моят съвет за покупка на кола втора ръка в България е да става от човек които познаваш, иначе 99% си улетял или в цената или в колата
Виждал съм много читави коли на Горубляне и много барутарници по автокъщите, както и обратното. Проблема на повечето хора в България е че искат хем читаво хем евтино....ами не става
Моят съвет за покупка на кола втора ръка в България е да става от човек които познаваш, иначе 99% си улетял или в цената или в колата

.. има и добри оферти .. просто ако искаш кола за без пари
мноо е прав колегата .И моита я взех от там не беше перфектна но на тая цена ... но да се има в предвид че пазарлъка може да стгне и до 1000 на долу.на моита и свалих 900 лв.
..............................................................
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Има и хубави коли на Горубляне, но са от теzи с високите цени. Мойта като я видях, направих едно кръгче и я вzех веднага, по колата нямаше една zабележка! Малко на сляпо, но се окаzа много истинска после! Е, беше най-скъпата zа годините си, но си струваше, щото си спестих ходене по автокъщи и сервиzи, паzарлъци и т.н.
Съвет от мен: ако вzимате кола от Горубляне не им я капарирайте и не я оставяйте при тях "да седи" докато оформят митническите документи! На баща ми Поло вzехме едно и 3 дни стоя при тях и му го дадоха със друг акумолатор, фар, беz колони(сложили някви скъсани) и zнам ли още какво друго са сменили и така му го носят на срещата при КАТ zа регистрация. Не ми се раzправяше с тия хитреци там, но просто внимавайте щото това им е манталитета на работа. Също при никакви обстоятелства не вzемайте кола с регистрация от там, там вече какви истории чувам, ама не са лични впечатления и няма да ги пиша...
Съвет от мен: ако вzимате кола от Горубляне не им я капарирайте и не я оставяйте при тях "да седи" докато оформят митническите документи! На баща ми Поло вzехме едно и 3 дни стоя при тях и му го дадоха със друг акумолатор, фар, беz колони(сложили някви скъсани) и zнам ли още какво друго са сменили и така му го носят на срещата при КАТ zа регистрация. Не ми се раzправяше с тия хитреци там, но просто внимавайте щото това им е манталитета на работа. Също при никакви обстоятелства не вzемайте кола с регистрация от там, там вече какви истории чувам, ама не са лични впечатления и няма да ги пиша...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:На мойта ми падна 1000лв само като му казах "здрасти"
жената са зима книжка и иска по малка кола .. не я кефят 36,46-ците .. мисля да и зема новата единичка ... та ше те зема с мен и после ше почерпим
Остави ме ти мене. Те баш на женати и повече ше паднат като им каже две приказки

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2