Едно реставриране :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
60 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Едно реставриране :)
Преди около година си купих бяла е36-ца 325i седан една от първите произведени колата е 12.91г. по вин,първия замисъл беше просто да се воза и да си права кефа с нея ,но нещо ме грабна в тази кола и се почна едно голямо реставриране и гласене.Ето и как протекоха нещата по колата през последната година но за съжаление има още работа по колата,а време и средства се намират все по рядко в момента,предполагам че ще е интересно.Приятно четене
Това беше колата като я взех:
Ето и първите промени по колата:
След като сложих бялата оптика си намерих някакви джанти:
Реших че така и така съм се заиграл поне да има и Мтех пакет и ето до къде стигнах:
След като събрах целия пакет реших да пребоядисам цялата кола понеже старата боя беше прегоряла на места и ето до къде стигнах в това мое начинание колата да изглежда добре.Ето част от работния процес:
Ето и крайния резултат по външния вид на колата след всички безсънни нощи,много нерви и труд:
Външно колата беше завършена,горе долу се получиха нещата,но нещо трябва да я държи на земята и да е стегната и се почна и там един филм.Като начало се почна с предна разпънка и се мина през окачване и задна разпънка:
Колата вече имаше някакъв приличен външен вид и окачване,но тепърва остана да се прави салона и още някой дребни детайли като напукани уплътнения и се започна от поставянето на някаква музика и съвсем леки промени по интериора:
Засега толкова утре още малко снимки и се надявам съвсем скоро да завърша това което съм започнал с тази кола.

Това беше колата като я взех:

Ето и първите промени по колата:

След като сложих бялата оптика си намерих някакви джанти:

Реших че така и така съм се заиграл поне да има и Мтех пакет и ето до къде стигнах:
След като събрах целия пакет реших да пребоядисам цялата кола понеже старата боя беше прегоряла на места и ето до къде стигнах в това мое начинание колата да изглежда добре.Ето част от работния процес:

Ето и крайния резултат по външния вид на колата след всички безсънни нощи,много нерви и труд:

Външно колата беше завършена,горе долу се получиха нещата,но нещо трябва да я държи на земята и да е стегната и се почна и там един филм.Като начало се почна с предна разпънка и се мина през окачване и задна разпънка:

Колата вече имаше някакъв приличен външен вид и окачване,но тепърва остана да се прави салона и още някой дребни детайли като напукани уплътнения и се започна от поставянето на някаква музика и съвсем леки промени по интериора:

Засега толкова утре още малко снимки и се надявам съвсем скоро да завърша това което съм започнал с тази кола.
Niki Lauda
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Евала,супер е станала,тези джанти са ми любими,мисля че я видях колата миналия четвъртък ма ОМВ-то на околовръсното,определено хваща окото,не ми се мисли колко струва това удоволствие!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Браво Ники , жив и здрав да си с този ентусиазъм да завършиш скоро проекта
Колата е много красива , адски красива даже , с маняшките разпънки на предния и задния мост (особенно задната която не се захваща отгоре стандартно за ботушите а много по-ефективно между самите тях) е адски стегната , лесна за водене и приятна за шофиране
Да точно тогава беше там и по едно време се движеше настрани по детелината на Бояна с голямо свирене на гумите , чак полицаите се възмутиха но пък радара нищо не отчете
Успех и в скоро време по пистите , тези автомобили са за там
Георги Пенчев

Nukem написа:Евала,супер е станала,тези джанти са ми любими,мисля че я видях колата миналия четвъртък ма ОМВ-то на околовръсното,определено хваща окото,не ми се мисли колко струва това удоволствие!
Да точно тогава беше там и по едно време се движеше настрани по детелината на Бояна с голямо свирене на гумите , чак полицаите се възмутиха но пък радара нищо не отчете

Успех и в скоро време по пистите , тези автомобили са за там

Георги Пенчев
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Преди да почна да хваля колата,да се покажа
А така
"Познавам" колата от самото й начало...т.е от самото започване на "проекта".
От една обикновенна е36 се превърна в най-хубавата е36....не че съм пристрастена
, то фактите си го показват!!! Такова нещо може да се очаква само от...един истински ентусиаст...ясно е за труда, нервите, ЖЕЛАНИЕТО....но като знаеш, че крайният резултат ще е
, всяка една капка пот си заслужава. А и да се похваля, че съм карала колата
И така...колата ще става все по-по-красива, така че...coming soon, be patient!!!
П.С Аз казах ли, че колата е уникална??!!

"Познавам" колата от самото й начало...т.е от самото започване на "проекта".
От една обикновенна е36 се превърна в най-хубавата е36....не че съм пристрастена

П.С Аз казах ли, че колата е уникална??!!

- voobs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36...
- Мечтае да кара: first of all - black M5
Личи си, че е правена с любов. Поздравления!
Колата е страхотна.
90те години това е била кола мечта за много хора, сега пак е такава де, но главно за истински фенове.. като хората тук!

Колата е страхотна.
90те години това е била кола мечта за много хора, сега пак е такава де, но главно за истински фенове.. като хората тук!

- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
Евала за колата - уникално красива е!! Ентусиазма всички го имаме, но дай боже всеки му възможността, да направи своята така, както му харесва!!
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Браво Ники много готина е станала колата,все пак нали и аз имам пръст в цялата работа
Пожелавам ти в най скоро време да си довършиш проекта братле 

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Брех, мечта ми е бела е36-ца с бела оптика или черна джантичка нещо м по нея и те така .... успех колега радва колата 

60 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4