максимална скорост Е-36 1.8 ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
максимална скорост Е-36 1.8 ис
колеги може въпроса ми да е глупав за някои от вас но ме интересува максималната скорост на горепосочения двигател каква е и на колко оборота,че одеве прибирайки се по магистралата бях с 200 на 6000 оборота..... 

everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Re: максимална скорост Е-36 1.8 ис
Мисля,че на ИС-а максималната по книга е 214 ,но не съм сигурен.TuNero написа:колеги може въпроса ми да е глупав за някои от вас но ме интересува максималната скорост на горепосочения двигател каква е и на колко оборота,че одеве прибирайки се по магистралата бях с 200 на 6000 оборота.....

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
ако това е вярно .......колеги казват по точно един с 4 врата ис е вдигал 250..... възможно ли е.....има и снимки
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
зависи от предавателното число на дифа,моя е 3.45 ,мисля че М44 са с 3.38 + чип при които прекъсвача е над 7000 оборота не му пречи да дигне 250
TuNero написа:ако това е вярно .......колеги казват по точно един с 4 врата ис е вдигал 250..... възможно ли е.....има и снимки
1. Не, освен ако не е сменял нещо (диференциал примерно, знам ли).
2. Около 10 км/ч е разликата между показанието по километраж и реалната скорост при 200 км/ч :-) (т.е. пише 200, а реално скоростта е 190 км/ч).
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
точно това имам в предвид ,че на моята нищо не съм сменявал,а скоростта ми се видя малка,а оборотите високи.....и се питах дали е нормално,дали не е сменяван дифа или нещо което може да принесе за това .......
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
просто питам от обща култура,аз също незнам предавателното число на моя диф и не е шпер.....значи за заводска ис ,която не е пипана и е чиста това е нормалната скорост имам предвид максималната при тия оборти
petio_bmw 318is написа:зависи от предавателното число на дифа,моя е 3.45 ,мисля че М44 са с 3.38 + чип при които прекъсвача е над 7000 оборота не му пречи да дигне 250
3.38 спрямо 3.45 е несъществена разлика, няма да се отрази толко на V max-а

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
TiGoNiSh написа:На мойта кола (318is coupe) съм и правил 230 по километраж.Колата ми е с чип,спортен филтър,изпъната генерация и спортно окачване.Мисля че всичко това допринася за макс. скорост.Но и не мисля че е необходимо,това си е много сериозна скорост.Карай си спокойно,че за 1 секунда и става белята...
Моята нз дали е с чип,с обикновенна генерация,обикновенно окачване( все още) и 17 ки и прави 230 на правата преди Пазарджик
по километраж може и на не е съвсем точен

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Засичайте с ГПС така с километража е ташак работа аз случайно открих как мога да го направя да показва че карам със 40 отгоре и пасажерите не е като да не се връзват че карам със 180 постоянна скорост по магистралата

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2