стоп за мъгла ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
стоп за мъгла ?
Колеги , решил съм да направя и десния стоп (освне левия ,който по принцип си е за мъгла) да свети силно при мъгла. Така като гледам ми трябва само да прекарам един кабел до десния стоп . Прегледах самия стоп има си възможност за подаване на напрежение към тая крушка дето е за мъгла , самата крушка също ми е от тоя тип дето е с две реотанчета вътре. Само че ще трябва вероятно предпазителя дето отговаря за тях да се смени със малко по як (например двойно ) , предвид това че се поставя още един консуматор. Ако някой е мислил по тоя въпрос нека сподели , дали това кето мисля да направя е редно и какви проблеми би могло да има.
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
TofiTo написа:Колега няма смисал да прекарваш кабели...и двата габарита за мъгла отзад би трябвало да ти светятСпоред мен имаш проблем някаде щом ти свети само единия
зависи на някой е само на единия , на моята е така и на буксата пина за точно тая крушка го няма

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Kambe написа:моите си светят двата за мъгла при натискане на долния бутон за халогени, провери крушката
Ми оригинално нямаше , като смених стоповете с тия кристалните има крушка ама на самата букса кадето е за стопа няма единия пин и не дава + на тая крушка пък не ми се занимава

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не го обръщайте на "на кой кой стоп за мъгла му свети и дали е само единия или са и двата или..." - такава тема вече имаше!
Само конкретни коментари и идеи за подкарването и на другия стоп за мъгла!
Само конкретни коментари и идеи за подкарването и на другия стоп за мъгла!

- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
И двете ми бмв са от Италия едното е седан-светят и двата стопа,другото е купе и свети само левия и двете са правени за Италия така че страната за която са произведени е без значение без значение.Имам приятели с немски бмв на които също свети един стоп.Според мен по новите им свети само един-икономия
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колеги , благодаря за коментарите ,но ще помоля за компетентни коментари. По въпроса за това дали ми е повредено нещо ,ще кажа - не, не ми е повредено нищо всичко ми е изрядно , лично съм го проверил и крушката и инсталацияа си е наред просто както един колега каза липсва точно това пинче в буксата , което захранва крушката. За това се чудя дали да не прекарам кабел от левия стоп и да захраня и десния , но тук идва съвсем логично въпроса дали няма да се наложи предпазителя , който отговаря за тези стопове да се смени със по "здрав" , защото все пак консумацията на ток се увеличава.А и нещо друго, не случайно фабрично на колите на които има два стопа има два кабела и два предпазителя , все пак има резон и в това. За това пуснах тази тема , ако някой , който е мислил или се е занимавал с този въпрос да сподели впечатления , а не да си чешеме езиците. Дано не съм обидил някой.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
И за чии х.и ти е да си играеш с токовете? Остави си колата както е, инженерите от Мюнхен не са толкова недодялани че да "изпуснат" единият габарит
Надявам се че нощно време не включваш габаритите за мъгла

- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
и при мен на строто ми бмв светеха и двата,а при сегашното свети само левият,кога погледнах десният си има всичко но буксичката оригинално е направена че да не свети 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: ???
Makarov 2 написа:Колега понеже си коректен от всякъде като си окабелиш десния стоп кажи какво става и как става,че скоро и аз ще я свърша тая.Рефлектора и фара са супер![]()
![]()

- metodi80
- старши ентусиаст
-
barty написа:И за чии х.и ти е да си играеш с токовете? Остави си колата както е, инженерите от Мюнхен не са толкова недодялани че да "изпуснат" единият габарит![]()
Ами колега ще ти кажа защо искам да го направя. По принцип стоповете ми са затъмнени това е първата причина. Втората е , че ме дразни така като свети само от едната страна , ама толко много ме дразни , че не мога да ти опиша , все едно е изгорял единия стоп и някой ,който не разбира , ще каже - "глей го тоя колата му хубава , па само единия му стоп свети "

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2