Прекъсва когато е студена
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Прекъсва когато е студена
Привет колеги. Времето застудя и по закона на Мърфи авариите започват една по една. От известно време сутрин като запаля мотора работи сякаш на три цилиндъра, прекъсва и като подавам газ започва заглъхва и после тръгва. това продължава докато стрелката за температурата мине синия сектор и после се оправя. на газ също няма проблем. Свещите са нови. някои колеги ме насочиха към запушени дюзи. в тази връзка някой знае ли къде в Овча купел ги чистят. Благодаря предварително.
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
хайде бе колеги никой ли няма мнение по въпроса и никой ли не знае къде могат да ми изчистят дюзите професионално!
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: Прекъсва когато е студена
arkadas написа:Привет колеги. Времето застудя и по закона на Мърфи авариите започват една по една. От известно време сутрин като запаля мотора работи сякаш на три цилиндъра, прекъсва и като подавам газ започва заглъхва и после тръгва. това продължава докато стрелката за температурата мине синия сектор и после се оправя. на газ също няма проблем. Свещите са нови. някои колеги ме насочиха към запушени дюзи. в тази връзка някой знае ли къде в Овча купел ги чистят. Благодаря предварително.
колега по темата ти има писано толкова много, че ако потърсиш в търсачката ще останеш изненадан......
А иначе проблема най-вероятно ти е в запушени дюзи, а щом караш и на газ е почти 100% това........ на ултразвук се чистят.
BiTurbo написа:arkadas написа:Привет колеги. Времето застудя и по закона на Мърфи авариите започват една по една. От известно време сутрин като запаля мотора работи сякаш на три цилиндъра, прекъсва и като подавам газ започва заглъхва и после тръгва. това продължава докато стрелката за температурата мине синия сектор и после се оправя. на газ също няма проблем. Свещите са нови. някои колеги ме насочиха към запушени дюзи. в тази връзка някой знае ли къде в Овча купел ги чистят. Благодаря предварително.
колега по темата ти има писано толкова много, че ако потърсиш в търсачката ще останеш изненадан......
А иначе проблема най-вероятно ти е в запушени дюзи, а щом караш и на газ е почти 100% това........ на ултразвук се чистят.

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Почести си дюзите,15лв броиката беше последно.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
golfhi написа:BiTurbo написа:arkadas написа:Привет колеги. Времето застудя и по закона на Мърфи авариите започват една по една. От известно време сутрин като запаля мотора работи сякаш на три цилиндъра, прекъсва и като подавам газ започва заглъхва и после тръгва. това продължава докато стрелката за температурата мине синия сектор и после се оправя. на газ също няма проблем. Свещите са нови. някои колеги ме насочиха към запушени дюзи. в тази връзка някой знае ли къде в Овча купел ги чистят. Благодаря предварително.
Моята кола никога не е карана на газ, така че тука не позна
Някой по-сериозен отговор няма ли.
Пробваите да си почистите дебитометара:)
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
golfhi написа:Моята кола никога не е карана на газ, така че тука не позна
Някой по-сериозен отговор няма ли.
това, че не си на газ не означава, че дюзите не могат да ти се запушат

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
една диагностика ще каже. другото е да се хвърля боб...
ламбда, дебитомер, някой датчик,дюзи...
ако започнеш да сменяш неща на сляпо няма да ти излезе по-евтино от диагностиката
ламбда, дебитомер, някой датчик,дюзи...
ако започнеш да сменяш неща на сляпо няма да ти излезе по-евтино от диагностиката

- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
...
как 15 лева на бройка за отпушване на дюзи ??
аз чух че е 600 лева всичко
.. ако е така си е е..ло мамата
и аз имах същия проблем но карам на газ .. от изпарителя си увеличих малко газта .. и аз не знам какво увеличих всъщност хаха
но си е ок сега
аз чух че е 600 лева всичко

и аз имах същия проблем но карам на газ .. от изпарителя си увеличих малко газта .. и аз не знам какво увеличих всъщност хаха

- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
arkadas написа:Привет колеги. Времето застудя и по закона на Мърфи авариите започват една по една. От известно време сутрин като запаля мотора работи сякаш на три цилиндъра, прекъсва и като подавам газ започва заглъхва и после тръгва. това продължава докато стрелката за температурата мине синия сектор и после се оправя. на газ също няма проблем. Свещите са нови. някои колеги ме насочиха към запушени дюзи. в тази връзка някой знае ли къде в Овча купел ги чистят. Благодаря предварително.
Моят проблем само че е : като се запали студена няма проблем - работи 7-8 минути нормално, на 1000 об. , но като стигне края на синята зона изведнъж почва да прекъсва и мени обороти и така 20-30 секунди и се оправя. Значи проблема идва с температурата, при достигане някакви градуси. От какво е това

- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
моята прекъсва и гасне като е студена , като загрее всичко е ок , след диагностика се оказа че моторчето за празен ход не работи , а най странното е че е застанало в полуотвоерено положение при което при определена температура без да работи подържа оборотите , над добре направи щателна диагнстика , може и да не е от дюзите 

BMW 318is
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2