Здрасти на всички, да се похваля
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Здрасти на всички, да се похваля
Здрасти пичове... или вече колеги... знам че до сега не съм писал теми и тем подобни но дойде и мойто време... от доста отдавна следя форума чета туй унуй както се казва и аз попр съм много запален фен на бмв от може би 12-13 год винаги това ми е било мечта, та вие ме грабнахте така да се каже с някой от ваште теми и впечатления от колите като цяло, че вече аз бях 99.9% сигурен вече че искам такава кола без значение каква...
Искам да ви помоля да продължавате все така да надъхвате хората да си купят бмв защото това наистина е правилния избор.
Та прекарах цяла седмица в търсене на бавария из софия и в селата и кадето и да се сетите имаше няколко потенциални оферти, но вчера сутринта с отиването в една автокъща едно комби просто ме грабна макар и не съм толкова голям фен на комбитата а и съм само на 20 просто така стана че неможах да устоя прегледахме я с един човек който по разбира и я взехме.
И така станах един от вас..., ако ме приемете щото съм голям помяр (хаха) иии така малко за колата да кажа да не се сърдите
колата е италянка ..325тдс 6-так мотор в талона пише син металик но бие към виолетка запазеничка има за стягане разбира се по нея неска ще я поснимам и ще ви пост-на 1-2-5 снимки.. та вчера бях на бмв събирането смисъл аз пристигнах 6-7 мин преди да си тръгнете
исках да питам за вашето експертно мнение как е какво е но шанс другия път
С това ще завършвам вече надявам да се видим и запознаем че това ми беше мечта след като купих бмв-то хихи
Искам да ви помоля да продължавате все така да надъхвате хората да си купят бмв защото това наистина е правилния избор.
Та прекарах цяла седмица в търсене на бавария из софия и в селата и кадето и да се сетите имаше няколко потенциални оферти, но вчера сутринта с отиването в една автокъща едно комби просто ме грабна макар и не съм толкова голям фен на комбитата а и съм само на 20 просто така стана че неможах да устоя прегледахме я с един човек който по разбира и я взехме.
И така станах един от вас..., ако ме приемете щото съм голям помяр (хаха) иии така малко за колата да кажа да не се сърдите

колата е италянка ..325тдс 6-так мотор в талона пише син металик но бие към виолетка запазеничка има за стягане разбира се по нея неска ще я поснимам и ще ви пост-на 1-2-5 снимки.. та вчера бях на бмв събирането смисъл аз пристигнах 6-7 мин преди да си тръгнете

С това ще завършвам вече надявам да се видим и запознаем че това ми беше мечта след като купих бмв-то хихи

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
да ти е честита колега
да ти е жива и здрава!!!!
и от тука направо към сервиза за водна помпа термостат и всички други механизми по охладителната система.
ще останеш доволен от този мотор

и от тука направо към сервиза за водна помпа термостат и всички други механизми по охладителната система.
ще останеш доволен от този мотор

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
Мерси за хубавите пожелания колеги.... днеска както Бинев каза почвам да сменям някой консумативи като филтрите например зех си добавки за горивото да пази дюзите ааам трябва да съм отишъл до бош за тез работи казаха нз дали е най добре оттам да ги взема но имам си човек да ги сложи бихте ли препоръчали от каде да си купа само консумативите и ако някои се сети за нещо друго за сменяне да каже.... да отида да ги взема и да я карам да ми я прави майсторчето че той поне пара не ми зима...
та мерси пак за убавите пожелания!
та мерси пак за убавите пожелания!
- Niko M3
- кандидат ентусиаст
-

сменяй; масла, филтри (влючително този хубав филтър на климатика на това хубаво местенце), водна помпа, термостат и ремъците че не се знае на кво дередже са и ти пожелавам милион безаварийни километри, а иначе колата е супер .
пс. сещаш ли се кой съм?

Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично 

- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Честито колега,мн безавариини километри.И браво на теб,от колко време следиш форума и чак сега да напишеш нещо.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
Niko M3 написа::mhihi: ами айде честито и от мен и да се слушате с тая красавица
сменяй; масла, филтри (влючително този хубав филтър на климатика на това хубаво местенце), водна помпа, термостат и ремъците че не се знае на кво дередже са и ти пожелавам милион безаварийни километри, а иначе колата е супер .
пс. сещаш ли се кой съм?
ХАха сещам се аз, ще се оправи малко по малко

На всички други благодаря за хубавите пожелания сега чакат за сменяне водна помпа желязна предполага се че е с пластмасова възд филтър и маслен филтър а относно другото зех части на MANN нз колко са хубави и какво що но дано издеянат там доста време

айде утре снимки неска само разходни и не остана време може по късно като излеза да я снимам
айде със здраве
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2