Alpina B8 vs. Ganicki vs. Роската
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- devastator
- младши ентусиаст
-
Alpina B8 vs. Ganicki vs. Роската
Кой сега е номер едно аааа
На Алпинджийте матора им седи две педи напред в радиатора:
http://www.youtube.com/watch?v=uMWGIX_hDNE
Дас ист хамериканата се е оплел в тунингизъм и драй съмп помпи и картерчета,та нема место за компресор на климатика и матора му пак седи една педя напред от купето.
http://s88.photobucket.com/albums/k169/ganicki/
Къде са те,каде е бате Гошо от Почивка.В "ДаПа" ги правим с много нисък матор и да не можеш да си вкараш пръста между купето и матора
.

На Алпинджийте матора им седи две педи напред в радиатора:
http://www.youtube.com/watch?v=uMWGIX_hDNE
Дас ист хамериканата се е оплел в тунингизъм и драй съмп помпи и картерчета,та нема место за компресор на климатика и матора му пак седи една педя напред от купето.
http://s88.photobucket.com/albums/k169/ganicki/
Къде са те,каде е бате Гошо от Почивка.В "ДаПа" ги правим с много нисък матор и да не можеш да си вкараш пръста между купето и матора

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Роска,дай някоя снимка от проекта,та и ние да оплакнем очи
Картера къстъм мейд ли го правихте ?
Чух,че имало някви ядове с електрониката.Мисля,че знам човека,дето
може да помогне евентуално

Картера къстъм мейд ли го правихте ?
Чух,че имало някви ядове с електрониката.Мисля,че знам човека,дето
може да помогне евентуално

- devastator
- младши ентусиаст
-
Проблема е че еку-то търси кан от гетриибето,което всъщност го няма.Няма човек в България ,който може да помогне.Надеждата беше в ИМПА-та,обаче и тя няма аксес.Светлината е да влезна в чужд мануален шлусел,да закача моето еку и да сеиввам.
Квартални мапери,електрончици и чипвачи не са опция!
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
Ако правилно съм разбрал,трябва ти програма за ръчни скорости,т.е.
такава,при която ЕКУ-то не търси автоматика.Ако двигателя е от Е34,
Мотроника е 3.3 и чипа се сваля,почти съм сигурен,че ще стане.
такава,при която ЕКУ-то не търси автоматика.Ако двигателя е от Е34,
Мотроника е 3.3 и чипа се сваля,почти съм сигурен,че ще стане.
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
devastator написа:Проблема е че еку-то търси кан от гетриибето,което всъщност го няма.Няма човек в България ,който може да помогне.Надеждата беше в ИМПА-та,обаче и тя няма аксес.Светлината е да влезна в чужд мануален шлусел,да закача моето еку и да сеиввам.
мдам аz бях на практика в Мкар когато Роската докара колата ииии наистина и там не успяха да оправят работата. То единствено тряяше да се смени един номер в ECU-то но мисля 4е блока беше някьв стар и така и не успяха да го препрограмират штото не немериха подходяштия номер са това ЕКУ.
П.С. Колата като дойде в Мкар се сьбраха вси4ки и доста интересно я оглеждаха

ето какво успях да снема
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
Ако за тях е прекалено стар,има хора,за които не е.Пак повтарям,ако
чипа се маха(почти гарантирано),програма за 540 с ръчка ще се намери.
чипа се маха(почти гарантирано),програма за 540 с ръчка ще се намери.
- devastator
- младши ентусиаст
-
Еиииии верно бе,тва е мойта кола.Ама както се вижда за момента в коша е неразбория и не съм готов за снимки но много скоро ше оправа нещата,понеже съм under construction и се потготвям за един Пакстън 2000 рр.Пък и барабар с него може да пристигне и един S62,който пък ми е мечта откак излезна М5 е39 и е вече на плъг ен плей за тази кола.
Едно е сигурно В8-ка направо рулира и тътена е нечовешки.Дет са вика много бързо забравих за редовите шестаци

Едно е сигурно В8-ка направо рулира и тътена е нечовешки.Дет са вика много бързо забравих за редовите шестаци

- devastator
- младши ентусиаст
-
Цялата работа опира до това ,че програмата си е в самия него,просто парт намбара му казва кво да прави.Нещо като с ламбдите.Един потребителски код му определя дали да слуша или да не слуша ламбда ,съответно да си цъкнеш ЦеО-то с имбуса и край.Е даде ама проклетника не позволява да го смениш понеже този номер бил стар и не съответства с указаните на кодочетеца нови(заместителни номера) и мазалото настъпва.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
Ммм,нещо не се връзва.Цялата информация е в е-прома.Ако се смени самия чип,компа
ще си бачка с новия софт,който е за същото ЕКУ.С външни програматори
тая работа няма как да стане,щото чипа не е флаш и няма как да се препрограмира.
Дай номера на ЕКУ-то и номера в/у чипа и ще стане ясно дали има смисъл да говорим.
А ламбдите са друга работа.Моята кола фабрично е без катализатор и
без ламбда,обаче от 2 години си карам с ламбда,а компа си е същия.
Виж програмата е доста различна.
ще си бачка с новия софт,който е за същото ЕКУ.С външни програматори
тая работа няма как да стане,щото чипа не е флаш и няма как да се препрограмира.
Дай номера на ЕКУ-то и номера в/у чипа и ще стане ясно дали има смисъл да говорим.
А ламбдите са друга работа.Моята кола фабрично е без катализатор и
без ламбда,обаче от 2 години си карам с ламбда,а компа си е същия.
Виж програмата е доста различна.
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
в тунинга се спореше яко какви скорости стават на тоя двигател ? та ще сме благодарни за малко инфо по въпроса 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
koyota написа:A някои от нас се радват на прости 25-циБаааааааати дзвера
Колко кила е тоя мотор бре, не става ли прекалено тежка колата отпред?
Тоя мотор е сигурно 2 пъти по-лек от М50-то

- devastator
- младши ентусиаст
-
Абе ако не по-лек,то поне на килограмите на м50ката.Центъра на тежеста му е по висок.Но от м52 е по-тежък доста със сигурност.
Да ти кажа винаги съм смятал ,че в руутъра има нещо архаично,нещо карбураторджийско ,пък и като комактност гъчилките с планетарен механизъм се връзват с освободеното место пред мотора.
Аз това еку така или иначе съм го прежалил и можем да експериментираме върху него.Ако стане-чудесно,ако не -обратно в Мюнхен да му се пулят фашагите,те го отнасят във всички случай читаво или...чипнато

Да ти кажа винаги съм смятал ,че в руутъра има нещо архаично,нещо карбураторджийско ,пък и като комактност гъчилките с планетарен механизъм се връзват с освободеното место пред мотора.
Аз това еку така или иначе съм го прежалил и можем да експериментираме върху него.Ако стане-чудесно,ако не -обратно в Мюнхен да му се пулят фашагите,те го отнасят във всички случай читаво или...чипнато

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2