въпрос към момчета с ///м окачване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
въпрос към момчета с ///м окачване
дойде време за смяна на амортесьорите,колата е 4 цииндрова ,заводски е с това окачване,гледам старите амортесьори са билщейн,ама как да дам маса пари за нови такива като след 4-5 месеца по нашите пътища пак ще са отишли,някой купувал ли е някакви пак спортни амортесьори(по ниски,за ниски пружини),ама по евтини от билщейна
ще съм ви благодарен,ако дадете някакъв съвет
ехх улиците ни да бяха като в германия......
ще съм ви благодарен,ако дадете някакъв съвет

ехх улиците ни да бяха като в германия......
Имам два изпитани варианта за хубави амортесъори на приемлива цена!Единият е Bouge Turbo-издържат доста,цената е приемлива(трябва да си провериш,защото не съм купувал тази година)!Предната си кола я карах с такива с червени пружини година и половина без забележки!Другото което съм пробвал е Monroe Reflex 3(червен).Това според мен е по-добрия вариант,защото имат някаква гаранция ако не се лъжа около 2 години,което е доста добре с оглед на пътната обстановка в БГ.Цената е малко по-висока от тази на Bouge-то,но пак трябва да провериш актуалната такава!Мой приятел прехжърли гаранцията и е много доволен!Дано съм ти бил полезен!Поздрави!
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Мойта е с М техник и честно да ти кажа вече ми се струва меко,а не е като да са ми заминали амортесьорите...сега ще слагам регулируемо кони с пружини вайтек...
bmw_324d написа:Имам два изпитани варианта за хубави амортесъори на приемлива цена!Единият е Bouge Turbo-издържат доста,цената е приемлива(трябва да си провериш,защото не съм купувал тази година)!Предната си кола я карах с такива с червени пружини година и половина без забележки!Другото което съм пробвал е Monroe Reflex 3(червен).Това според мен е по-добрия вариант,защото имат някаква гаранция ако не се лъжа около 2 години,което е доста добре с оглед на пътната обстановка в БГ.Цената е малко по-висока от тази на Bouge-то,но пак трябва да провериш актуалната такава!Мой приятел прехжърли гаранцията и е много доволен!Дано съм ти бил полезен!Поздрави!
а случайно някой магазин в който да проверя и за двата?
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
само да те светна че BOGE и SACHS са с по-високи цени от BILSTEIN
и цената на BOGE-то е 288лв ако искаш пиши ми едно ЛС
какво искаш и ще говорим за неква отстъпчица
и цената на BOGE-то е 288лв ако искаш пиши ми едно ЛС
какво искаш и ще говорим за неква отстъпчица
аз сложих отзад Кони, регулируеми. С м-тех пружините си паснаха идеално! Иначе и аз съм се насочил към Вайтек пружинки като Марто. Някой да знае освен в Руди 96 откъде може да се намерят конитата, че скоро и предните трябва да се сменяват.
Иначе в Руди 96 предните за ис-а са около 330 кинта бройката
Иначе в Руди 96 предните за ис-а са около 330 кинта бройката
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Аз миналата седмица си взех задни амортисьори Сакс (има ги в D&N) за 200лв. с две години гаранция!! И съм със пружини Вайтек 30/15 които ги взех за 295лв. преди няколко месеца-и засега съм доволен!! 

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2