Датчик на детонация
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 316i m43 coupe
- Мечтае да кара: e36 M3 EVO
- Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!
Датчик на детонация
Моя изобщо не работи някой ще ми каже ли от каде мога го намеря и изобщо някои занимавал ли се е с него ?
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Намира се от Даровци, Каморци и т.н. Нямам си идея какво представлява тоя датчик и се чуда да ли не може да се замени с друго. Истинския въпрос е какво има вътре, че има доста датчици по магазините които едва ли ще са толкова пара от колкото на представителя на БМВ.
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
ами по принцип в момента аз се занимавам 4акам да ми доставят 6тот никаде неможах да го открия поне за моита кола попитаи в магазина на бош или на бмв не е скъп дат4ика аз и двата ги сменям 6тот са здали багажа има едно номер4е на дат4ика с него отиди да попита6 а и какво ти прави колата без този дат4икмини ли обороти как работи мотора
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!
Притръсва леко като задържа на 2 хиляди оборота при мен е така, човека с диаогностиката кадето откри че не бачка каза че тресе самия мотор и че е на нивото на коляновия вал отдясно или отляво да провера ще го видя
но ми беше инт. някои браникал ли го е и точно може ли ми каже каде е 

- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
зна4и намира се то4но под колекторите на самия блок на двигателя представлява едно крагло пласмасово с жи4ка те са 2 броя за 1 и 2 ,3и 4 цилиндар поне при мен е така мн са забутани но ако се вгледа6 по внимателно и 6те ги види6
аз ги взех двата за 20 лв както си със буксата даже а сега ще слизам да разглабям колата и да ги сменя после ще качна на компа да видя какво сам направил аз сащо питах като теб но конкретен отговор неполучих виж в моргите и си свали от некой двигател но като гледам ще е играчка смяната ако искаш ще пиша какво сам направил
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
4исто новия 80 лв с доставка и другия от моргата 40лв ина4е от бмв е кам 130 140 лв ло6ото е 4е трудно се намират поне аз
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
зна4и както ми казаха за всеко мотор определени дат4ици ако са разли4ни можело да не запали мотора поне така ми казаха
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
Благодарско момчета пишете какво сте направили, откаде ги поръча датчиците парички да почна и аз
да се занимавам

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2