Разходомер 325тдс
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
Разходомер 325тдс
разходомера не ми работи
325тдс 94г като колато работи на место разходомера показва 10 като почна да се возя с нея ми показва нула вобще непоказва нищо! 

Здравейте,
Колега аз се сещам за 3 евентуални причини.
1- механично да има проблем показалеца.
2- амнезии на таблото
3- софтуерен проблем(имам 3 чипа. Един от тях се води спортен, а показва най малък разход
. Например на борда в София градско никога не надминава 5лт на 100км.)
Според мен опитай с 1. точка, разглоби си таблото и погледни как са нещата от вътре.
Поздрави
Колега аз се сещам за 3 евентуални причини.
1- механично да има проблем показалеца.
2- амнезии на таблото
3- софтуерен проблем(имам 3 чипа. Един от тях се води спортен, а показва най малък разход

Според мен опитай с 1. точка, разглоби си таблото и погледни как са нещата от вътре.
Поздрави
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
утре ще го карам в сервиз да ми сменяват ГНП като оправя помпата след това ще почна да се занимавам с разходомера ама има и нещо друго,че числата на изминатите километри някои път светат някои път не,що така нямам си и на представа
възможно ли е таблото да си е заминало? 

Здравейте,
Колега може причините да са няколко, най добре ще е да отвориш таблото и да го разгледаш(елементарно е). Да си изчистиш връзките на километража, да разгледаш показалците и т.н.
В най лошия случай ще седнем да се пазарим за това тука http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=92573
(не ти го пожелавам де
).
п.п Ако може пък ти да обясниш защо сменяш ГНП, какви ти бяха проблемите, за какви пари намери другото ГНП ще ми е от полза, защото и аз се чудя да ли да си играя с моето или да го сменям с друго. Може и на Л.С за да не разводняваме темата.
Поздрави и успех
Колега може причините да са няколко, най добре ще е да отвориш таблото и да го разгледаш(елементарно е). Да си изчистиш връзките на километража, да разгледаш показалците и т.н.
В най лошия случай ще седнем да се пазарим за това тука http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=92573

п.п Ако може пък ти да обясниш защо сменяш ГНП, какви ти бяха проблемите, за какви пари намери другото ГНП ще ми е от полза, защото и аз се чудя да ли да си играя с моето или да го сменям с друго. Може и на Л.С за да не разводняваме темата.
Поздрави и успех
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
5 мнения
• Страница 1 от 1