до всички фенове на бмв в пловдив
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
до всички фенове на бмв в пловдив
моля някой да ми каже,каде бих могъл да ида и да си направа диагноза(не даржи обороти и няма мощност),защото вече да ви кажа чесно нямам много доверие на така наречените майстори.ще почерпа по пловдивски
с уважение-Йордан!

с уважение-Йордан!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-

Явно колегата има предвид това.
Колега, аз с риск като банална учителка да стана, но не е правилно за едно и също две теми да пускаш

Колеги от Пловдив можеш да намериш тук:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=77391
Даже можеш да им идеш на сбирките и те да ти помогнат по - добре, отколкото тук във форума.
Просто си избери по - старите членове, то си пише датата на регистрация, с повече постове и местожителство Пловдив и им прати по едно лично... Питай ги за майстор, не вярвам да ти откажат.
Питай първо двама - трима, не всички, че ако всичк ити отговорят, лошо

Поздрави и успех с колицата!
Здравей дзвер!от една седмица(по-малко) сам вав форума и незнам всички неща едно от което е също,4е не тр всеки път да се пише нова тема.колкото до този линк който си ми дал за колегите от пловдив нещо не го намира,затова 6те разчитам на това все пак някой да ми пи6е(пловдивчанин)
Колега, аз с риск като банална учителка да стана, но не е правилно за едно и също две теми да пускаш
Даже можеш да им идеш на сбирките и те да ти помогнат по - добре, отколкото тук във форума.
Просто си избери по - старите членове, то си пише датата на регистрация, с повече постове и местожителство Пловдив и им прати по едно лично... Питай ги за майстор, не вярвам да ти откажат.
Поздрави и успех с колицата![/quote]

Поздрави и успех с колицата![/quote]
Здр Дзвер!упорит съм,но не чак толкова-аз ако бях упорит досега да съм решил проблема-ло6ото е 4е ба4кам на морето и нямамм мн свободно време за да се прибера до филибето и да си излекувам кукли4ката,но 6те гледам така да нагласа не6тата,4е да по4ивам в 4етвартак и да ида на една сбирка на феновете пък да видим те кво 6те ме посъветват.Благодаря ти за търпението!
С уважение Йордан!
С уважение Йордан!
5 мнения
• Страница 1 от 1