Няма мощност и не държи обороти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Няма мощност и не държи обороти
Здравейте драги лубители на бмв!имам проблем с мойта кукличка и се надявам н иакоий от вас да ми даде савет:
от едно известно време колата ми не варви както трябва и незнам на какво се далжи-симптомите са следните:като загрее не даржи обороти и няма никаква мошност,казаха ми че можеби е лабда сонда или дебитомер,макар 4е преди 7 месеза смених вече една ламбда сонда за6тото имах сащтия проблем и тогава всичко се оправи, но сега незнам какво да правя?
щте ви бада безкрайно благодарен за всеки един ваш савет!
с уважение ДЖОРДИ!
от едно известно време колата ми не варви както трябва и незнам на какво се далжи-симптомите са следните:като загрее не даржи обороти и няма никаква мошност,казаха ми че можеби е лабда сонда или дебитомер,макар 4е преди 7 месеза смених вече една ламбда сонда за6тото имах сащтия проблем и тогава всичко се оправи, но сега незнам какво да правя?
щте ви бада безкрайно благодарен за всеки един ваш савет!
с уважение ДЖОРДИ!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: помооооооооооооооощщщщщщщщщ
ДЖОРДИ написа:макар 4е преди 7 месеца смених вече една ламбда сонда за6тото имах сащтия проблем !
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Драги лубителу,
Първо: добре дошъл!
Второ: името ппппппооооооооооооомоощщщщщщ е доста опистателно, но ако всички колеги с проблеми в раздела си кръстят темата така, аз лично трудно бих се ориентирал
Макар че ще е доста прегледно...
А... всички тук са(сме) с проблеми и за помощ.
По отношение на другото - виж пак ламбдата, дебитомера, дюзите... Възможно ли е да са сегменти? Бензинова помпа? Има ли и други симптоми освен че не държи обороти?
Най хубуу - на преглед... Ще ти кажа, че често на диагностика с много зор откриват такъв проблем откъде точно е, че какво ли остава във форума.
Първо: добре дошъл!
Второ: името ппппппооооооооооооомоощщщщщщ е доста опистателно, но ако всички колеги с проблеми в раздела си кръстят темата така, аз лично трудно бих се ориентирал

Макар че ще е доста прегледно...
А... всички тук са(сме) с проблеми и за помощ.
По отношение на другото - виж пак ламбдата, дебитомера, дюзите... Възможно ли е да са сегменти? Бензинова помпа? Има ли и други симптоми освен че не държи обороти?
Най хубуу - на преглед... Ще ти кажа, че често на диагностика с много зор откриват такъв проблем откъде точно е, че какво ли остава във форума.
Последна промяна D3BEP на 17 Май 2008, 19:51, променена общо 1 път
- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
Хей Джордж - хубав правопис ! Имаш точно 14 правописни грешки
- къде си учил каза
- и за да не спамя ще ти дам съвет да отидеш на един елкон за да ти кажат точно какъв е проблема с колата ти понеже това което пишеш е много общо и може да е от всичко
.
Поздрави

Поздрави
Последна промяна EDS на 17 Май 2008, 20:18, променена общо 1 път
Абе супер зле сте бе
момчето е явно притеснено от проблемите които му създава колата и моли за помощ
а вие ливади освен да го критикувате и да му се присмивате на правописа друго не направихте с тези неуместни коментари
като не сте в час с колите не пишете нищо ама нищо относно проблемите които имат колегите с колите
ОТНОСНО ПРОБЛЕМА : колега задължително направи диагностика на колата преди да започнеш да подменяш каквито и да е части по колата
99% съм сигорен, че ще разбереш от каде идва проблема след като я закачите на тестера 

ОТНОСНО ПРОБЛЕМА : колега задължително направи диагностика на колата преди да започнеш да подменяш каквито и да е части по колата

jba jbu jbadu jmuc bajuu
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
GOGY написа:Абе супер зле сте бемомчето е явно притеснено от проблемите които му създава колата и моли за помощ
а вие ливади освен да го критикувате и да му се присмивате на правописа друго не направихте с тези неуместни коментари
![]()
като не сте в час с колите не пишете нищо ама нищо относно проблемите които имат колегите с колите
![]()
![]()
![]()
ОТНОСНО ПРОБЛЕМА : колега задължително направи диагностика на колата преди да започнеш да подменяш каквито и да е части по колата99% съм сигорен, че ще разбереш от каде идва проблема след като я закачите на тестера
Уби са да му помагаш и да му прайш психопортрети. Последното и на нас де.
Само дето нищо не каза достойно за разбирач .Тестерът няма да хване нито дюзите, нито дебитомера, там по друг начин се действа. Да не говорим за евентуални сегменти и други...
Както и да е.
Даже и да е притеснен, това не е причина от първи пост да се толерира форумът да става леш. То правопис, то заглавие, то обяснение...
Ако в началото не му кажем, ше те пуснем тебе да му кажеш като свикне

до дзвер
разбирам неоволството ти от начина ми на писане и моля да бъда извинен!ако все пак някои може да ме насочи по-конкретно къде да тарся проблема щте се радвам да го науча-аз съм от пловдив и ако някой познава човек който да разбира наистина от БМВ-та да бъде така добъар и да ми сподели.за мен всяко предположение щте е от голямо знчение,сравнително от скоро карам тази кукла и ми е много болно когато не всичко с нея е наред.благодаря ви предварително!
ако колата е на моя приятел йордан нека да кажа каква е и с какви проблеми е е36 318is значи като загрее почва да мени обороти и не ги даржи играят 600 1300 и не може да ги успокои, смени ламбда сондата с дензо преди 4,5 месеца но явно и тя не е хубава ли не знаем от какво е,тествахме 2,3 стари сонди на бош но пак нямаше ефект се чудем от какво може да е ,да не би нещо моторчето за празния ход е не знам поматайте кой с каквото може 

карам спокойно
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ако не е ламбда, почваш подред.
Компа(закачване), да ти видят горенето, закъснение, предварение, нещо.
Жичкаджия да ти каже да не е елементарен проблема а да търсиш под вола теле.
Прочистване на стъпковия мотор.
Дюзите на колко бара и как са. Прочистваен и смяна там на гумените уплътнения евентуално.
Мерене на изгорелите газове, особено за бензин.
Сегментите - мерене на компресия в цилиндрите.
Бензиновата помпа - честно казано не знам как се проверява, но според мен може и от нея да е проблема...
Някъде там според мен ще се оправят нещата.
Това са най - гадните проблеми, изискват лудо ровене, шото са проблеми, но много неща може да ги предизвикват. Та почваш като детектив, малко по малко, друг начин няма. Може да е нещо съвсем дребно, но като не го знаеш какво е...
За майстор питай колегите от пловдив, те са голяма група. Който и да питаш, ще те упътят, той форумът тръгва от Пловдив.
Но ти трябва не непременно най - великият майстор, а човек, който няма да го мързи да се занимава да рови и да намери проблема. Щото великите майстори обикновено очакват да им предоставиш само велики проблеми, за много пари...
Поздрави и успех!
Компа(закачване), да ти видят горенето, закъснение, предварение, нещо.
Жичкаджия да ти каже да не е елементарен проблема а да търсиш под вола теле.
Прочистване на стъпковия мотор.
Дюзите на колко бара и как са. Прочистваен и смяна там на гумените уплътнения евентуално.
Мерене на изгорелите газове, особено за бензин.
Сегментите - мерене на компресия в цилиндрите.
Бензиновата помпа - честно казано не знам как се проверява, но според мен може и от нея да е проблема...
Някъде там според мен ще се оправят нещата.
Това са най - гадните проблеми, изискват лудо ровене, шото са проблеми, но много неща може да ги предизвикват. Та почваш като детектив, малко по малко, друг начин няма. Може да е нещо съвсем дребно, но като не го знаеш какво е...
За майстор питай колегите от пловдив, те са голяма група. Който и да питаш, ще те упътят, той форумът тръгва от Пловдив.
Но ти трябва не непременно най - великият майстор, а човек, който няма да го мързи да се занимава да рови и да намери проблема. Щото великите майстори обикновено очакват да им предоставиш само велики проблеми, за много пари...
Поздрави и успех!
e-36 не даржи обороти и няма мощност
благодаря ти дзвер!ще взема всичко това под внимание и ще се надявам да се открие проблема-ще ви даржа в твчение.благодаря ви още веднаж!
с уважение-Йордан!
с уважение-Йордан!
проблем с обороти и мощност
благодаря ти дзвер!ще взема всичко това под внимание и ще се надявам да се открие проблема-ще ви даржа в твчение.благодаря ви още веднаж!
с уважение-Йордан!
с уважение-Йордан!
12 мнения
• Страница 1 от 1