check control
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- KickingKing
- ентусиаст
-
check control
Някой знае ли дали има по-специални изисквания към слагане на чек контрол ако преди това си нямал. Т.е. освен за борд компа трябва ли другаде да се връзва и готова ли е инсталацията на всяко е36 или трябва да се доработват някви неща

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Трябва да се доработва връзва се към датчик за нивото на антифриза който не е поставен на всяко Е36 после се вързва към габарити и стопове фарове и т.н.Но мисля че Лъчо знае по-добре и може да ти обясни по подробно
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- KickingKing
- ентусиаст
-
Да ама принципно на е36 всички кабеляци са прекарани без значение имаш ли или не дадени екстри....?!?!?

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
KickingKing написа:Да ама принципно на е36 всички кабеляци са прекарани без значение имаш ли или не дадени екстри....?!?!?
Не е задължително.
А за това да си слагаш чек-контрола на ново е големо гайле, като знам мойта колко датчика за щело и нещело имаше и как само дето не ми говореше незнам дали ще излезне цената. Иначе е много гот казва ти почти всичко по колата от крушка до течности и секви там глупоси и даже имаше некакви скрити опции които даже незнаех за какво са всичките.
4 мнения
• Страница 1 от 1