Какво да взема колеги помогнете 320 или 318ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
братле сагласен сам че 320-ката е по добре обаче опитаи се да намериш читава 20-ка след 96 година... за това казвам зависи кво иска ако иска боклук има на горубляне една сива супер ее..само дето меша.....щом в германия няма читава ем от камор обикалят сметаи кво е тука... та така братле ис се намира по лесно това казвам аз.....Garribaldi написа:viksan_1985 написа:братле по лесно е да намериш читава ис-ка от колкото 320.... казвам ти го от личен опит в българия няма читава 320 която се продава...с братовчеда обиколихме цяла бг..за 320 и след 6 месеца търсене реши че ше се прибегне до камор момчетата отиват в германия и ти търсят кола ... и така още 2 месеца.... и накрая се спря на 318 ис е всичко зависи от това какво тарсиш разбирасе са тои имаше доста претенции ...
Пич хич не съм съгласен и съм точно на обратното мнение .. според мен ис-ка няма читава .. т.е. мн трудно да набараш такава ..
А отностно темата .. мноо ясно че 20-ка ве братле... ако си купиш 318-ис-ка ... след време ще си купиш 20-ка .. та по добре направо на 20-ка !!!
viksan_1985 написа: братле сагласен сам че 320-ката е по добре обаче опитаи се да намериш читава 20-ка след 96 година... за това казвам зависи кво иска ако иска боклук има на горубляне една сива супер ее..само дето меша.....щом в германия няма читава ем от камор обикалят сметаи кво е тука... та така братле ис се намира по лесно това казвам аз.....
Читавата от горубляне я зех

Продавача вика "Е тва е БМВ с тоя мотор и с две врати"

П.с. Като пазаруваш колата гледай да не е седяла дълго време в бг... че знаеш една кола кат не се кара се скапва

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Stili написа:Абе за 18ис-ка няма да е ама въпроса е да си дам ли тдс-чето за 20ка???Иначе 6так за 4 няма да е !!
Ти си луд

Бацай чип на печката поне ще върви на гюрунтия

С какво е по добър бензиновия шестак от ТДС-а? с нищо нито върви повече нито харчи по малко

- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
същата купенце 2-ка мотор много ласкава обаче моторчето е трагнало... меша маслото .... искаше и преди 2 месеца 7800лвEnderial написа:viksan_1985 написа: братле сагласен сам че 320-ката е по добре обаче опитаи се да намериш читава 20-ка след 96 година... за това казвам зависи кво иска ако иска боклук има на горубляне една сива супер ее..само дето меша.....щом в германия няма читава ем от камор обикалят сметаи кво е тука... та така братле ис се намира по лесно това казвам аз.....
Читавата от горубляне я зехПод сива да не би да имаш предвид едно купе срещу бензиностанзията(не омв-ито ми другата че не моа се сетя как се казваше) до спирката на 1цата?...
Продавача вика "Е тва е БМВ с тоя мотор и с две врати"мноо е зле горката... а кви пари и иска...
![]()
П.с. Като пазаруваш колата гледай да не е седяла дълго време в бг... че знаеш една кола кат не се кара се скапва
- vampiravasko
- кандидат ентусиаст
-
320
ако още не си намерил хубава 320 ка ми се обади определено няма да съжаляваш
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330cd
- Мечтае да кара: zonda
Осфен да я натисна на асфалта да завърти за да видя дали 2 следи или 1 оставя по какъв др начин да я хвана има ли или няма шпер?
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3