Рязане на пружини?!.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Re: ..
bavareca_86 написа:аз отдавна сам казал 4е е36 е кенефdr-who написа:Юзър написа:кой кво да каже в поредната малоумна тема![]()
![]()
![]()
ти мани ама като чета и бая от хората дето уж вече са разбирачи какви ги пишат, направо не знам на къде отиват тиа е36-ци, може би новият голф е е36.., не се сдържах...
бати яката тема-заеби.........

- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
laviatan написа:bavareca_86 написа:аз отдавна сам казал 4е е36 е кенефdr-who написа:Юзър написа:кой кво да каже в поредната малоумна тема![]()
![]()
![]()
ти мани ама като чета и бая от хората дето уж вече са разбирачи какви ги пишат, направо не знам на къде отиват тиа е36-ци, може би новият голф е е36.., не се сдържах...
бати яката тема-заеби.........![]()
![]()
то човек да не попита нещо .. всичките специалисти в тоя форум и никакво заключение по въпроса от толкова мнения

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
33k написа:laviatan написа:bavareca_86 написа:аз отдавна сам казал 4е е36 е кенефdr-who написа:Юзър написа:кой кво да каже в поредната малоумна тема![]()
![]()
![]()
бати яката тема-заеби.........![]()
![]()
то човек да не попита нещо .. всичките специалисти в тоя форум и никакво заключение по въпроса от толкова мнения
колеги тя марката като цяло е "кенеф" и незнам кой кво и колко "вече" разбира,ама момчето просто питаше как стоят нещата пък вместо да му се обясни стана едно мазало ...
а пък е30-ките колкото и каквото са "претърпели"(и още продължават) то е36-ците ще има да наваксват много години напред ... аз също не се сдържах

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
С риск да стана банален ще те посъветвам да потърсиш с търсачката ....темата за + и - на рязаните пружини и сп.окачване е разисквана поне 10-на пъти
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
режи смело колега...
аз мойте си ги срязах и не ме е срам да си призная... реших да експериментирам и мисля че стана... с 1 навивка съм срезал пружините и просто заспаха... мн красиво стана отпред... вози по меко от червената пружина но след 3-4 месеца амортесьорите ми ще са за смяна... но за радост имам още 1 комплект
аз мойте си ги срязах и не ме е срам да си призная... реших да експериментирам и мисля че стана... с 1 навивка съм срезал пружините и просто заспаха... мн красиво стана отпред... вози по меко от червената пружина но след 3-4 месеца амортесьорите ми ще са за смяна... но за радост имам още 1 комплект

- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Ogi написа:режи смело колега...
А от зад как си колега отпред е ясно(мисля да направя същата манипулация) все пак не съм като повечето"БОГАТАШИ" да извадя 1к.и да ги плясна на масата!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2