Лак на боята проблем !?!?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 24 Апр 2008, 13:59

sabi1984 написа:на другите ми коли не съм имал такива проблеми незнам защо е така при бмв-то,пък и не ми се вярва да има толкова калпави бояджий макар че няма да се учудя :evil:

Калпави материали...
А за тва че не ходят на автомивка то поне вкъщи да си мият колата щото тая кал и прах дет се е наслоила хубаво върху боята от вибрациите и еб**а майката или поне тъй съм чувал :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 24 Апр 2008, 16:18

да де те в къщи си ги мият нали това се опитвам да кажа,че не автомивките са причината за това белене на лака,поне така мисля аз де :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Is Hybrid
Мечтае да кара: M1

Мнение от phantomas » 24 Апр 2008, 18:36

аз затова като ходя на мивка ги карам с мъркуч под налягане да я мият че с пароструйката си е риск печели риск губи
BMW 318is

Потребител
Аватар

Мнение от nikalas74 » 27 Апр 2008, 13:40

sabi1984 написа:....,пък и не ми се вярва да има толкова калпави бояджий макар че няма да се учудя :evil:
също така немисля че причината е в автомивката защото мойта кола си я мия редовно на автомивка и лака не е мръднал в смисъл тия петна дето няма лак не са се доулющили,а познавам двама дето необичат да си мият баварките на автомивки и техния лак става все по зле.на едното момче за 5м.падна целия лак от предния капак,а беше тръгнал съвсем леко а на автомивка почти не ходи :dunno:

не се чуди от тях е

Предишна

Назад към E36