рових се но нищо не намерих моля ви кажете ми

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

рових се но нищо не намерих моля ви кажете ми

Мнение от samsurnik » 24 Апр 2008, 9:55

имам 318 ис има си оригиналната аларма но няма нито дистанционно нито в ключа и не е включена въобще, заключвам и отключвам с ключа, казах ми че оригиналната аларма нямало майстори дето да правят дистаннционни и не можело да се направи така ли е колеги или може да ми се направи едно дистанционно или нещо де да знам какво за да рабори алармата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11

Мнение от valeto » 24 Апр 2008, 10:20

ти как разбра че имаш? видя ли я ?

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 24 Апр 2008, 11:19

valeto написа:ти как разбра че имаш? видя ли я ?

:roll:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Re: рових се но нищо не намерих моля ви кажете ми

Мнение от Бибо » 25 Апр 2008, 9:58

samsurnik написа:имам 318 ис има си оригиналната аларма но няма нито дистанционно нито в ключа и не е включена въобще, заключвам и отключвам с ключа, казах ми че оригиналната аларма нямало майстори дето да правят дистаннционни и не можело да се направи така ли е колеги или може да ми се направи едно дистанционно или нещо де да знам какво за да рабори алармата

Ще се опитам да ти отговоря така: Когато взех моята кола имах проблем с алармата (моноблок) и след няколко седмично обикаляне по майстори си дадох сметка че изгорих парите за нова аларма (излетяха през ауспуха :mhihi: ).Съвета ми е -вземи си нова около 120лв-Mark(моята е такава и вече четвърта година не ми е създавала проблеми) - с монтаж и една година гаранция :)

п.п.Надявам се да съм ти бил полезен
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 25 Апр 2008, 10:07

Принципно дистанционно за всичко може да се измайстори, оригиналните аларми също имат дистанцйонни, но мисля че колегата gechevi ти е дал правилен съвет, една що-годе добра аларама е към 120лв., ами сложи си я, и мисля че ще е доста по ефективна и добра оторигиналната , ако изобщо имаш такава.
Но за да си сигурен ходи при някой алармаджия, той ще ти каже със сигурност дали имаш или не, и кое е по-добре - дали да слагаш друга или да ти настрой тази която можеби имаш. Съвети отвсякъде можеш да вземеш много, но докато не си го види майстора който се занимава с това ...........
Лек Ден ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

:)

Мнение от samsurnik » 25 Апр 2008, 11:25

имам аларма видях я, а и имам ключ с която се пуска и се изключва като отвориш капака е отдясно най-отпред точно над калника има и една странна малк антенка и ключалка за вкл и изкл и аз имам и ключа мерси за съветите отивам при алармаджията и той ще казва какво да правим с тази или с нова благодря ви още един път всичко най-хубаво от мен

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 25 Апр 2008, 12:53

Алармата ти вероятно е Серпистар, стар модел, няма как да й се направи дистанционно,ходил съм в Импас, които са вносители. Ако алартамата ти е от другия модел, се управлява директно от ключа, което май не е случая при теб. Най-добре отиди в Импас, те ще ти предложат решение, защото тази аларма е доста овързана в инсталацията, а те й познават поне схемата на работа. Лошото е,че техните аларми не са от най-евтините, мисля, че от около 200 лева започват. Но ще си спестиш главоболия с доста капризната ел.система на Е36 ;)
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от roadruner » 25 Апр 2008, 13:33

На тази серпистар съм си направил още две резервни дистанционни и то от разни боклуци които имах в гаража. Друг е въпроса, че тва е морално и физически остаряла аларма която не става за нищо, и някой ден когато не ме мързи,ще я изхвърля в контейнера, и нова.
И какво е капризното на инсталацията на е36, че не схващам точно...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 26 Апр 2008, 9:19

Като се присаждат чужди тела или барат "разбирачи" почват да изникват какви ли не проблеми, нямащи нищо общо на пръв поглед с "бараното" място. Почети обстойно форума и ще ме разбереш ;)
Never mistake motion for action...

Назад към E36