КАСКО на BMW 318 TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
не е добре да слизаш много под стойността на колата, няма да се аргументирам защото не ми се описва черния пазар
много над е безсмислено защото шариш излишни кинти.
факт - моята оценена на 9 бона, 680 каско. 7.5% с отстъпките в ДЗИ, гражданска но плюс зелена карта за годината комплект пак там за 160-180 отгоре май беше грубо. тази година имаше спад на процент за каско и вдигане на гражданската тарифа както забелязах та си останаха същите нещата горе-долу.

факт - моята оценена на 9 бона, 680 каско. 7.5% с отстъпките в ДЗИ, гражданска но плюс зелена карта за годината комплект пак там за 160-180 отгоре май беше грубо. тази година имаше спад на процент за каско и вдигане на гражданската тарифа както забелязах та си останаха същите нещата горе-долу.
- renene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325xi
Може колега щото твойта е над 10г. и си затварат очите за швакето.Не ме питай мойта само каското е 800l-s написа:Абе кои ви ги оценява тия аз отивам ония ми казва ако е на 6 хл. едиколкоси ако е на 5 хл. едиколкоси и решавам
диагностика 0899937450
:)
В Дженерали моя Компакт го оцениха на 5200 и каското + гражданската отговорност ми излезе около 480 лв за двете + безплатен преглед в СБА.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
1912
моя компакт го застраховах в булинс за 7000 лв.
и плащах около 660 лв
но вече там и колело няма да застраховам
катастрфирах много зле
дадох доклада със щетите на един познат от друга застрахователна компания да ми каже горе долу колко ще ми преведат че бех почти тотал
тои след като беше исчислил каза че около 5000 лв
незнае с точност че има разминаване в различните компании
след пожече от 3 месеца ми бяха преведени 2770 лв
пуснах заявление и него бавиха и след 1 месец званнах в главния офис
господин рашев каза да се обадя в понеделник да ми даде повече информация
вече 20 дни не ми вдига телефона
и плащах около 660 лв
но вече там и колело няма да застраховам
катастрфирах много зле
дадох доклада със щетите на един познат от друга застрахователна компания да ми каже горе долу колко ще ми преведат че бех почти тотал
тои след като беше исчислил каза че около 5000 лв
незнае с точност че има разминаване в различните компании
след пожече от 3 месеца ми бяха преведени 2770 лв
пуснах заявление и него бавиха и след 1 месец званнах в главния офис
господин рашев каза да се обадя в понеделник да ми даде повече информация
вече 20 дни не ми вдига телефона

маскираи се и се присъедини към движението!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
В булстрад мойта е към 700 лева при оценка 7500.
А много ми е чудно там, където каското е наполовина, ако нямаш бате, плащат ли щетите и как ги плащат. Как каското при едните е 700, при другите за уж по - скъпа кола 400...
А много ми е чудно там, където каското е наполовина, ако нямаш бате, плащат ли щетите и как ги плащат. Как каското при едните е 700, при другите за уж по - скъпа кола 400...
D3BEP написа:В булстрад мойта е към 700 лева при оценка 7500.
колега има значние дали има навършени 10г колата или няма и от там има разлика в процента... а ако колата ти е застрахована под определена сума която е различна за различните застрахователи тогава не се покриват абсолютно всички щети т.е. нямаш ълно каско... при бул инс тъй каото аз съм там мисля че минамалната сума е 7200 или нещо такова...
Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2