Питане относно сивото на броните и праговете?????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Между другото аз ги дадох за боядисване директно без кит и нищо и изглеждат доста по-добре отколкото очаквах +това 1 драскотина няма от гадости и беше почти без пари да не говориме ако си по-кадърен и можеш да си го напръскаш сам 

- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
Mollov написа:Не знам дали се сещаш, ма никой не ти говори директно да се пръска върху сивото.... леко се пръсва със течен кит/шприц кит и после отгоре боята...
ти за тенекиджилък на мен не ми говори,аз горе-долу се сещам и за това го казвам ма ти май не отбираш много,преди да пръскаш със каквото и да било трябва основа да има,па после квото трябва и чак тогава боядисване
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
:)
аз пък ще ви кажа, че се пръска директно прага без нищо да се прави само се измива хубаво защото там се наслоява много гадост, моите съм ги пръскал дори сам с приятл бояджия и станах супер готини тя моята си е черна и аз ги пръснха черни това с което са покрити праговете си е като основа истава да се пръска директно върху него, броните като си правих тях вече ги шкурих водно основа и така защото е пластмаса същото стана и отпред с маската в галерията ми са снимките от преди скоро ще снимама машината да я видите как изглежда сега след като съм я пръскал
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
съгласен съм че при черното ще стане,макар че пак ще стои кат шагре, докато не станат гладки няма да е хубаво особенно при светъл цвят,а за да станат гладки или основата до долу или наливане на гипсови шпакловки и сътворяване на склуптури
моите мнения до сега са само за праговете
ама нямам намерение да споря,още повече да влизам в пререкания със никой

моите мнения до сега са само за праговете
ама нямам намерение да споря,още повече да влизам в пререкания със никой

- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Аз искам да направя точно обратното. Черното си ми харесва повече отколкото да са ми светли праговете в цвета на колата. Проблемът е, че това покритие е почнало да пада на места. Някои нанасял ли е такова нещо скоро и може ли да ме насочите къде биха го направили. Гледах има спрейове на 3М за тази цел, но сам не смея предвид, че нямам опит.
- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Е46 330xi
xts написа:Аз искам да направя точно обратното. Черното си ми харесва повече отколкото да са ми светли праговете в цвета на колата. Проблемът е, че това покритие е почнало да пада на места. Някои нанасял ли е такова нещо скоро и може ли да ме насочите къде биха го направили. Гледах има спрейове на 3М за тази цел, но сам не смея предвид, че нямам опит.
Отиваш при първия бояджия и му казваш че иска6 да ти пръсне шагрен на праговете и да ти ги боядиса съответно или може и да не ти ги пръска то май има и черен шагрен аз съм виждал!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
има черен шагрен около 10лв/тубата има и спрей и такъв за пистолет!!!За пистолет беше около 5лв по-скъп!Официално се казва BODY950!Аз го ползвам за подподова защита 

- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Благодаря ви, ще потърся в големите магазини за антокорозионен спрей BODY950. Мисля, че е по-лесен за нанасяне от този с пистолет.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2