Проблем с колата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с колата
Привет колеги. Да ви попитам, защото много не съм запознат с колите
Значи днес, като отивах на работа. Като паркирах пред бордюра нали доближавам гумите до самият бордюр, но днес не знам защо ми закачи. Сигурно съм паркирал до по-висок бордюр. И гледам отдлу под радиатора няква пластмаса, ама не знам за какво е. И е счушена до половината.
Някой да си има на идея каква е тая пластмаса
Значи днес, като отивах на работа. Като паркирах пред бордюра нали доближавам гумите до самият бордюр, но днес не знам защо ми закачи. Сигурно съм паркирал до по-висок бордюр. И гледам отдлу под радиатора няква пластмаса, ама не знам за какво е. И е счушена до половината.
Някой да си има на идея каква е тая пластмаса
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
Не, тя е тесна.
Мисля, че намерих кое точно съм счупил
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=17&fg=05
Номер 10
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ама постни го тука ве. тоя линк не ебава нещо
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
7 мнения
• Страница 1 от 1