Смяна на двигател физел -> бензин
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- NikolaiSTRA
- Потребител
-
Смяна на двигател физел -> бензин
С риск да съм изръсил голяма глупост искам да попитам мога ли да сменя моя двигател от 325tds с двигател M50B20TU
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей, по принцип всичко може, ама много неща ще трябват. Да ли ще пасне удобно, някоя греда може би ще пречи, обмисли го добре. Навремето бях решил да правя един дизел на бензин, дада същия мотор, но не ми стигна време - успях да го продам.
Колега,моят съвет е да не се занимаваш.защото ще ти излезе солено!Двигателя ще влезе в коша без проблем,но ти трябва цялата електроника(всички кабелаци) и бензинова кутия и диференциял(на дизела са много дълги)!!!Незнам кой ще се занимава с монтажа,но ще ти вземе сериозна сума за труд,тъй че по-добре продай дизелака и си вземи бензинова баварка!Ако пук решиш да се занимаваш - Успех !!!
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
Aко не ти е счупен мотора за какво ти е да слагаш бензин? Те за вървеж са горе долу еднакви, това, че дизела е малко по икономичен ще компенсира, че нафтата е по скъпа от бензина и май няма смисъл!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Колега утре ще ходя да върша една работа, там има един мотокар - бивш дизел, сега работи на газ, ще проверя и разпитам как стоят нещата.
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Ако двигателя ти работи перфектно съм готов да ти предложа бартер за една 320 ска.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
6 мнения
• Страница 1 от 1