Здравейте колеги

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Здравейте колеги

Мнение от DIABLO 666 » 12 Апр 2008, 2:04

здравейте,искам да си взема БМВ 318 TDS 96 година.внос е от франция.става дума за компакта та интересувашеме ако има някой да ми каже как е техническото състояние кое да гледам как се даржи мотора на пътя и дали има дефекти който са фатални при закупуването на такъв автомобил 2-ра рака.благодаря предварително и ако може ми избройте какво да гледам като го взимам

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 12 Апр 2008, 2:15

Аз карам 318 ТДС само че седан...принципно ако бях на твое място просто щях да се насоча към някой бензинов модел, 316 харчи колкото "малката печка" а на пътя се държи по добре...ако ще караш колата само градско си ОК - няма къде да вдигаш над 60-80 така че ти е все едно...но имай предвид че 4 цилиндровия дизелов агрегат на БМВ май определено не е от най успешните им модели...аз лично за моята бънгия съм хвърлил масата пари...но може пък и такъв да ми е бил късмета :)

просто мога да те посъветвам да заложиш на 6 цилиндров бензинов мотор или като цяло на бензинов мотор...но все пак ти си знаеш....
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 12 Апр 2008, 11:57

И аз съм за бензинов колега... с дизела ще имаш повече проблеми и повече нерви :confused: , зависи в какво състояние са колите , но дизела е по-проблемен! :)
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Назад към E36