Здравейте колеги
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- DIABLO 666
- Потребител
-
Здравейте колеги
здравейте,искам да си взема БМВ 318 TDS 96 година.внос е от франция.става дума за компакта та интересувашеме ако има някой да ми каже как е техническото състояние кое да гледам как се даржи мотора на пътя и дали има дефекти който са фатални при закупуването на такъв автомобил 2-ра рака.благодаря предварително и ако може ми избройте какво да гледам като го взимам
Аз карам 318 ТДС само че седан...принципно ако бях на твое място просто щях да се насоча към някой бензинов модел, 316 харчи колкото "малката печка" а на пътя се държи по добре...ако ще караш колата само градско си ОК - няма къде да вдигаш над 60-80 така че ти е все едно...но имай предвид че 4 цилиндровия дизелов агрегат на БМВ май определено не е от най успешните им модели...аз лично за моята бънгия съм хвърлил масата пари...но може пък и такъв да ми е бил късмета
просто мога да те посъветвам да заложиш на 6 цилиндров бензинов мотор или като цяло на бензинов мотор...но все пак ти си знаеш....

просто мога да те посъветвам да заложиш на 6 цилиндров бензинов мотор или като цяло на бензинов мотор...но все пак ти си знаеш....
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
И аз съм за бензинов колега... с дизела ще имаш повече проблеми и повече нерви
, зависи в какво състояние са колите , но дизела е по-проблемен! 

3 мнения
• Страница 1 от 1