BMW 318, две врати?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ако това е мотора 1.9 то това е М44
140 коня
ама съдейки по М пакета,огледай за челен удар...не ми се връзва да е със задна М-кова броня и предна обикновенна

ама съдейки по М пакета,огледай за челен удар...не ми се връзва да е със задна М-кова броня и предна обикновенна
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Колега, карам същия компакт - отзад си пише 316, автомобила си се води 316, но двигателят е 1.9, 105 коня. За статистиката - означението на мотора е М43ТУ / техникъл ъпгрейд /.
Двигателят се монтира само на Е36 компакт от последните две години на производство и за кратък период в Е46. След това мощността / при Е46 / е качена на 118 коня, а Е36 слиза от поточната линия. Не съм сигурен, но мисля, че този мотор не го слагат и в наследника на компакта / това купе, дето го въртят СОТ - аджийте /. Както ти каза Марто, огледай хубаво колата и чак тогава се хвърляй с гърдите напред
, а иначе аз лично съм доволен от машинката - мотора има доста сила в ниските обороти, не е натоварен с много коне за обема си...пусни през Гугъл M43TU и ще видиш характеристиките на двигателя. Задължително виж дали колата има 4 еърбега - скоро "успиваха" един колега, че автомобила е 2000г., а имаше само два бег-а, което е характерно за компотчетата до края на 98г., ако не се лъжа. Ами...това е - преглед в сервиз и чак тогава решение!!!! Късмет с избора!!!!
Двигателят се монтира само на Е36 компакт от последните две години на производство и за кратък период в Е46. След това мощността / при Е46 / е качена на 118 коня, а Е36 слиза от поточната линия. Не съм сигурен, но мисля, че този мотор не го слагат и в наследника на компакта / това купе, дето го въртят СОТ - аджийте /. Както ти каза Марто, огледай хубаво колата и чак тогава се хвърляй с гърдите напред

- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
bate raiko написа:Колега, карам същия компакт - отзад си пише 316, автомобила си се води 316, но двигателят е 1.9, 105 коня. За статистиката - означението на мотора е М43ТУ / техникъл ъпгрейд /.
Двигателят се монтира само на Е36 компакт от последните две години на производство и за кратък период в Е46. След това мощността / при Е46 / е качена на 118 коня, а Е36 слиза от поточната линия. Не съм сигурен, но мисля, че този мотор не го слагат и в наследника на компакта / това купе, дето го въртят СОТ - аджийте /. Както ти каза Марто, огледай хубаво колата и чак тогава се хвърляй с гърдите напред, а иначе аз лично съм доволен от машинката - мотора има доста сила в ниските обороти, не е натоварен с много коне за обема си...пусни през Гугъл M43TU и ще видиш характеристиките на двигателя. Задължително виж дали колата има 4 еърбега - скоро "успиваха" един колега, че автомобила е 2000г., а имаше само два бег-а, което е характерно за компотчетата до края на 98г., ако не се лъжа. Ами...това е - преглед в сервиз и чак тогава решение!!!! Късмет с избора!!!!
Мноого мерси за инфото. Значи взех рамата и я проверих. Колата е направена Септември 1999г. Правена е за Американския пазар. Един приятел я гледа, защото колата не е от София и каза, че на външен вид е перфектна. Май, май залитам вече

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2