Хубави крушки??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Хубави крушки??
Бихте ли ми казали какви крушки да си взема искам да са халогенки и да светят бяло , казаха ми за "osram silver light" или нещо такова ??
И трябва ли да са определен размер или волтаж за мойте фарове.. иии от къде да си ги взема
става дума за е36
Мерси!
И трябва ли да са определен размер или волтаж за мойте фарове.. иии от къде да си ги взема

Мерси!
Re: Хубави крушки??
Garribaldi написа:И трябва ли да са определен размер
Естествено. Ако не уцелиш размера трудно ще ги вкараш в цокъла

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
Аз съм със Philips Blue Vision, много яко светят. Цената им беше около 50-60лв пълен комплект.
Виж линкчето, ако имаш интерес.
http://www.1stautobulbs.com/philips-blue-vision.php

http://www.1stautobulbs.com/philips-blue-vision.php
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
ако ти се дават 50-60 лв за халогенни крушки по добре задръж малко задели доло горе още толкова и си сложи ксенон ще бъдеш много по доволен 

- nick_mitrev
- Потребител
-
Колега не се лъжи че ксенон от 120-130 лв ще свете добре.Веднага ще го смениш с халогенките 6тото е пълна хуиня.Ако искаш да виждаш вечер взимай някякъв хубав ксенон ако не ти се дават повече пари Philips blue vision i Philips crystal vision светят доста добре лично съм ги пробвал преди да сложа ксенона
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ем пичове в тоя ред на мисли , някой може ли да дефинира разликата между Philips Crystal Vision и Osram Silver Light, че и аз искам да сложа нещо по Хай на Малогените да ми оди на ксенона 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
Виж тук: http://www.1stautobulbs.com/philips-blue-vision.php има ги описани поотделно, само си ги сравни.deyan-enchev написа:Ем пичове в тоя ред на мисли , някой може ли да дефинира разликата между Philips Crystal Vision и Osram Silver Light, че и аз искам да сложа нещо по Хай на Малогените да ми оди на ксенона

- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Garribaldi написа:Бихте ли ми казали какви крушки да си взема искам да са халогенки и да светят бяло , казаха ми за "osram silver light" или нещо такова ??
И трябва ли да са определен размер или волтаж за мойте фарове.. иии от къде да си ги вземастава дума за е36
Мерси!
На предната кола бях с Osram Silverstar (+50%) и наистина светеха по-добре. Струваха нещо от рода на 25лв. двете.
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Joro17 написа:Garribaldi написа:Бихте ли ми казали какви крушки да си взема искам да са халогенки и да светят бяло , казаха ми за "osram silver light" или нещо такова ??
И трябва ли да са определен размер или волтаж за мойте фарове.. иии от къде да си ги вземастава дума за е36
Мерси!
На предната кола бях с Osram Silverstar (+50%) и наистина светеха по-добре. Струваха нещо от рода на 25лв. двете.
Това вместо обикновените крушки за фаровете ли?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
14 мнения
• Страница 1 от 1