кои е най сигорния начин
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
кои е най сигорния начин
кой енаи доброто залепване на ///М лаисни на колата даите предложения
Re: кои е най сигорния начин
gido написа:кой енаи доброто залепване на ///М лаисни на колата даите предложения
Двойно лепяща лепенка. Провери по магазини където се продават бои за коли- в смисъл там ще ти препоръчат някоя хубава лепенка която да лепи... виш си какъв размер дебелина ти трябва (да не е по-дебела от ширината на лаисната)... лепиш по цялата дължина и режеш така че да не ти стърчат разни черни или бели краища изпод лаисната после кат я лепиш че става мноо грозно

П.с. но аз ти препоръчвам лепенката.
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
Re: кои е най сигорния начин
Както каза Enderial най-добре ще стане със двойно лепещо тиксо,но ако мислиш да махаш оригиналните лайсни и да лепиш лайсни от М-ка по-добре недей, рано или късно ще се отлепят.Остави си оригиналните!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
човека пита най- вероятно за да не му ги крадат. "М" лайстните вървят с щипки, а ако искаш да не се гепят без да се строшат лепи направо с черен силикон.
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Предполагам момчето пита, как да се залепят, за да ти си свалят по-трудно. На колата от подписа ми си е с оригинални М лайсни заводско, и на момчето му ги бяха гепили, и с некви връзки там в булинс му ги изплатиха, цифра пари са. Та сега ги е залепил с накъв силикон за стъкло. Идеята, е ако тръгнат да ти ги гепат да ги шчупят нещо и да си личи, че е кражба, за да може да ти ги изплатят от каското. Поне си мисля, че е по-добрия вариант. Все пак живеем в БГ...
Mens sana in corpore sano
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
Еми щом е такава работата ти препоръчвам да намериш такова двойно лепещо тиксо , питай в някой магазин за авто бой (мисля че там се продава такова тиксо) те хората си знаят! Един приятел си лепна лайсните на неговата кола и беше страшно доволен , даже разправяше че с времето по здраво става! Ако не намериш въпросното тиксо лепи със черен силикон!
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
8 мнения
• Страница 1 от 1