ток до халогените

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ток до халогените

Мнение от mislead » 31 Мар 2008, 19:22

Колеги , бях писал мисля че ама явно не сам се изразил правилно , значи схемата е такава че ми свети само единиа халоген и задниа , а те нали са вързани зиг-зак и другия халоген със задния не свети само едната страна що така извадих бушончета проверих нее смених крушки не е от какво може да е явно не идва ток до тях от каде мога да го разбера какво се е объркало . МЕРСИ предварително

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mislead » 01 Апр 2008, 9:46

ехо ехо

ентусиаст
Аватар

Re: ток до халогените

Мнение от GVT » 01 Апр 2008, 15:37

mislead написа:Колеги , бях писал мисля че ама явно не сам се изразил правилно , значи схемата е такава че ми свети само единиа халоген и задниа , а те нали са вързани зиг-зак и другия халоген със задния не свети само едната страна що така извадих бушончета проверих нее смених крушки не е от какво може да е явно не идва ток до тях от каде мога да го разбера какво се е объркало . МЕРСИ предварително

Бате,ако ми кажиш как се връзват тия халогени на зиг-зак ще решим проблема. :mhihi:
са сериозно ,земи обясни точно какво искаш ,че в горенаписаното не се разбира нищо.Инсталацията за халогените оригиналната ли е или ти после си я пускал?
Изображение

Назад към E36