помощ за климатик?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
помощ за климатик?
Здравейте!Кондензатора (радиатора) на климатика ми е спукан,има 2 съвсем малки дупчици.От сервиза ,в който бях ми казаха,че трябва нов кондензатор,който е около 330 лв.Няма ли начин да се запушат (заварка или нещо такова) тези дупчици без да се взема нов кондензатор?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
колега и моя имаше две дупки и изпускаше,но миналото лято си купих едно специално лепило(J-B),което е от рода на течния метал,но това го дават да издържа на голямо налягане и температура.Миналото лято откогато го залепих до сега нямам никакви проблеми.Първо пробвай с него,и ако нестане тогава си за нов. 

Gancho написа:колега и моя имаше две дупки и изпускаше,но миналото лято си купих едно специално лепило(J-B),което е от рода на течния метал,но това го дават да издържа на голямо налягане и температура.Миналото лято откогато го залепих до сега нямам никакви проблеми.Първо пробвай с него,и ако нестане тогава си за нов.
Благодаря колега!
Това ли е пълното наименование на лепилото-J-B?
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
J-B WELD.Лепилото е от две части-червена и черна тубичка.Миналото лято струваше около 15лв.Мисля че беше американско. 

7 мнения
• Страница 1 от 1