проблем с таблото
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с таблото
Проблема с таблото ми е такъв че понякога ми падат стрелкити и като че ли ми се изклиучва таблото, все едно има някоя разкачена жица и не дава контакт. Ако някои знае от какво се е получило това нека помогне. Мерси
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Ми май аз поне не знам фаштай отверката разглавяй и после докладвай така или иначе ще трябва да го разглабяш или поне да го свалиш 

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Всичко останало по таблото си работи нали, само от време на време стрелките не бачкат. Ако е това си е често срещан дефект и до колкото знам се оправя само с ново
Виж потърси из форума, има много изписано по темата 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: проблем с таблото
Slavoff написа:Проблема с таблото ми е такъв че понякога ми падат стрелкити и като че ли ми се изклиучва таблото, все едно има някоя разкачена жица и не дава контакт. Ако някои знае от какво се е получило това нека помогне. Мерси
Този проблем го има на почти всички километражи, на които са им връщани километрите. Скапва се софтуера доколкото ми е известно. И на мойта кола го има това и няма никаква оправия. Не се лъжете да си купувате табло втора употреба, защото известно време може да работи, но винаги се скапва рано, или късно. Новото табло е безбожно скъпо- някъде 600-700 лв. беше.
9 мнения
• Страница 1 от 1