Помощ! Чудя се какво БМВ да си зема :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
..
Марто прочетох малко и си прав
само климатроници са Е36 освен компакта! Човек се учи цял живот все пак ! Искам друго да попитам : мисля да си купя Е36 , но незнам с какъв двигател да е: 316i(M43B16) или 318is , за 2.0 май ми идва в повече
! Въпроса ми е кои е по-сполучлив като издържливост и има ли разлика в цените за поддръжка?

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Ново.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
колега.. аз се сдобих преди почти 2 седмици с 320 купе, 1993 но страшно запазена.. вътре кожи дигиталки и там сумати оше глупости и веднага и броих 6000 на скъпия ни пазар гурубляне, нищо че е внос от Италия но все пак и по талона гледах да не е от милано, защото има един колега дето писа как са там... След едно обслужване, смяна на свещи, и връзване на комп, който не показа и 1 грешчица, колата си я карам и съм много доволен, с разхода се свиква ако не си от тези дето имат 10лв за да сложат бенз и за вход на дискотека да им остане.. Возията е много добра.. а климатроника да ти кажа, като влезеш сутрин и термометъра писне и покаже 3 градуса... ти си палиш и след точно 1мин и 30 сек ти задуха като все едно стоиш пред открит огън ще разбереш какъв кеф е
бащата кара 318тдс, разликата в годините че неговата е 1997, но с извинение колкото и да я пази той, като седнах в нея все едно бях в трактор(това след първата ми седмица в купето) даже и турбиниран дизел пак не вървеше никак, не че може да се сравни с 2.0 бензин...
Но моя съвет е вземаш едно 320 купе, а мястото си го има.. съмнявам се да носиш торби с цимент щом обсъждаме климатик и климатроник...

Но моя съвет е вземаш едно 320 купе, а мястото си го има.. съмнявам се да носиш торби с цимент щом обсъждаме климатик и климатроник...
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
Карам с удоволствие 318и, 93 г с двигател М40. Седан. Мисля, че е нелоша комбинация между разход и мощност. Колата е много надеждна, не изморява на дълго и е адекватна в трафик на градско, когато трябва да се изнесеш по-бързо. Да, като мощност може още да се желае, но никак не е за пренебрегване като комбинация. Ако се довериш на подобен автомобил в никакъв случай няма да сбъркаш. Успех!
Are you M enough...?!
- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
...
Благодаря на всички исказали мнението си,всяко мнение ми е добре дошло!
uricatoli и аз мисля че 320-ките са страшно добри коли,но малко ме притеснява разхода,защтото колата ще се кара предимно градско,вярно няма да мъкна цимент в нея,купувам си я за мой кеф щото съм фен на BMW !!! Ще съм ти благодарен ако ми кажеш колко гори една 320-ка горе-долу?
uricatoli и аз мисля че 320-ките са страшно добри коли,но малко ме притеснява разхода,защтото колата ще се кара предимно градско,вярно няма да мъкна цимент в нея,купувам си я за мой кеф щото съм фен на BMW !!! Ще съм ти благодарен ако ми кажеш колко гори една 320-ка горе-долу?

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Re: ...
SBS_318ti написа:Благодаря на всички исказали мнението си,всяко мнение ми е добре дошло!
30 лева на 100 .. горе долу от Люлин до Младост са заминали
така че мисли хубаво после да не пишеш и ти за газови и метанови и да те нахранят модерните на бенз

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
но малко ме притеснява разхода
вече градско със нищо неможеш да го свалиш под 10 говоря за е36 на бензин

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Herman написа:xaaxaxaxaxxa голема работа е тва българската цигания хем иска да върви хем иска да му е икономично ... ако искаш да ти е икономично зимай Опел Корса
Много смешно. Чак ще напиша ХАХА.
Ако ти, не съобразяваше тези 2 елемента (разход и вървеж), вероятно нямаше да караш е 36.
Така, че тихо, разбирачи.

Аз и в една друга тема писах но зех си 320и комби
Та така ше отказвам цигарите и ше ги наливам в бенз май ше се върже същото като разход
пък и за климатроника не е хубаво цигарения дим доколкото разбрах.
Цимент няма да нося и вярно не е широко колкото бус, но често се налага да транспортирам обемисти товари
П.с. Доста интересна картинка ще е човали с картофи и кожен салон
*Едит* Тва за картофите беше майтап, но да попитам какво масълце е хубаво да му налея... Продадоха ми го за 96та година но май е края на 95та (ако има някакво значение)
И също така да питам... баща ми тук ми предлага да му сипя някаква добавка в маслото и да го оставя да поработи 15тина минути преди да източа цялото. Казва че така падала цялата мърсотия от двигателя. Някой правил ли го е тоя номер добре ли се отразява на двигателя или зле. Чувал съм че някой са правили подобни схеми на охладителната система и после доста са си патили...
Какво представлява и как се казва тая добавка не съм сигурен.

Цимент няма да нося и вярно не е широко колкото бус, но често се налага да транспортирам обемисти товари

П.с. Доста интересна картинка ще е човали с картофи и кожен салон

*Едит* Тва за картофите беше майтап, но да попитам какво масълце е хубаво да му налея... Продадоха ми го за 96та година но май е края на 95та (ако има някакво значение)
И също така да питам... баща ми тук ми предлага да му сипя някаква добавка в маслото и да го оставя да поработи 15тина минути преди да източа цялото. Казва че така падала цялата мърсотия от двигателя. Някой правил ли го е тоя номер добре ли се отразява на двигателя или зле. Чувал съм че някой са правили подобни схеми на охладителната система и после доста са си патили...
Какво представлява и как се казва тая добавка не съм сигурен.
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3