Проблем с десен прозорец/ръчен/ и ел.шибидах
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Проблем с десен прозорец/ръчен/ и ел.шибидах
Здравейте момци.Идва лятото, а едното ми стъкло си излиза от уплътненията ей така от нищото. Проблема го има от преди зимата ама зимата не съм отварял прозорци. Та беше се счупил прозореца заради прословутите пластмасови плъзгачи. Сега съм с чисто нови такива намазани са там с някъкво мазило обаче прозореца пак се мъчи като се отваря и затваря. Не съм с ел прозорци. Като го смъкна до долу и после трябва да му помагам и трябва да държа тая част към колонката и леко да я предърпвам за да не се счупи пак. Бутах регулатора на едното рамо на машинката и съм го дал на максималната кадето не трябва да излиза но пак излиза. При другата крайност даже и немога да го затворя. Възможно ли е преди като се е счупило другото стъкло да се е огънала нещо машинката или да има проблеми по оплътнението ? Някой зблъксвал ли се е с този проблем ? Благодаря сърдечно
Имам и друг проблем. Шибидаха и той нещо му стана не иска да се отваря. Чува се как моторчето върти, но нещо прескача и шибито нито на горе се отваря нито се прибира. Предпазителя от долната страна той на половина заседнал и той така. Стърже все едно прескача някой зъб. Възмоно ли е да е от релсите от някаде или по вероятно е някаде около моторчето проблема ? Да знам дали да разкоствам тавана или само да смъкна моторчето и да ходя за нови части ?

Имам и друг проблем. Шибидаха и той нещо му стана не иска да се отваря. Чува се как моторчето върти, но нещо прескача и шибито нито на горе се отваря нито се прибира. Предпазителя от долната страна той на половина заседнал и той така. Стърже все едно прескача някой зъб. Възмоно ли е да е от релсите от някаде или по вероятно е някаде около моторчето проблема ? Да знам дали да разкоствам тавана или само да смъкна моторчето и да ходя за нови части ?
3 мнения
• Страница 1 от 1