Незнам какво е!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Незнам какво е!!!
Колеги,моля ви се кажете ми какво зна4и следният проблем:
Когато карам,макар и много рядко ми се 4ува същият звук като,когато паля в много студено време(4ува се едно краткотраино 'пиу')и спира,прави го много рядко но... дали предупрейдава 4е колата е о6те много студена и да не я настъпвам или какво е незнам,но малко ме притеснява.А ни6то не свети по таблото и колата си върви нормално.За6то е така???
Когато карам,макар и много рядко ми се 4ува същият звук като,когато паля в много студено време(4ува се едно краткотраино 'пиу')и спира,прави го много рядко но... дали предупрейдава 4е колата е о6те много студена и да не я настъпвам или какво е незнам,но малко ме притеснява.А ни6то не свети по таблото и колата си върви нормално.За6то е така???
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Има и друг вариант!Ако е пусната функцията мемо пиука на всеки кръгал час, но това е по избор на шофера.Иначе това за температурата го прави задължително.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
жогжотнт
Эначи аэ энам, че като е студено го прави эадължително, но на мен ми го прави много рядко и докато карам и колата е эагряла и така вече 1г.На мен не ми пречи, но какво е това?Ина4е колата е желязна и няма гре6ка ве4е 12х. и навъртях и само маслото и въздушният филтър съм и сменил.Как да изключа това мемори,за което спомена колегата ако е било вкл. И бихте ли ми казали от къде да си купя евтини и хубави пружини(задни) и изоб6то 4асти??? Мерси!!!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Борд компютъра на колата ти дава сигнал че е под 3 градуса по целзий и има опастност от заледяване!!!
Това е за външната температура на околната среда ,не за температурата на колата!
Написаха ти вече и по горе така удебелено дано разбереш защо пищи
Това е за външната температура на околната среда ,не за температурата на колата!
Написаха ти вече и по горе така удебелено дано разбереш защо пищи

9 мнения
• Страница 1 от 1