Въпрос за спирачки?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Въпрос за спирачки?
Вярвам, че всеки от вас е карал нова кола и е почуствал спирачките какви са по чуствителни и по остро спират на какво се дължи това?
Карал съм даже и едно рено 19 от германия преди 3г. го докарах и на него не му даваше да се пипне спирачките, явно е имал ремонт на спирачките, а всички други рена бяха със слаби спирачки. На сервото ли се дължи това или гумички? Сменил съм дискове, спирачни маркучи, накладки Текстар, апаратите им правих профилактика, със нови гумички, нова течност и немога да постигна тоя ефект. Дали от серво
Карал съм даже и едно рено 19 от германия преди 3г. го докарах и на него не му даваше да се пипне спирачките, явно е имал ремонт на спирачките, а всички други рена бяха със слаби спирачки. На сервото ли се дължи това или гумички? Сменил съм дискове, спирачни маркучи, накладки Текстар, апаратите им правих профилактика, със нови гумички, нова течност и немога да постигна тоя ефект. Дали от серво

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
хубави дискове/оригинал/,накладки/оригинал/...помпи и цилиндърчета/не ремонтирани при Кольо гумичката в Княжево/,хубава сирачна течност/оригинал/...

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
3 мнения
• Страница 1 от 1