Помогнете имам проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Помогнете имам проблем
Автомовила е в прилично състояние и добре подържан закупих го преди 3 месеца от познат човек но той не разбира колата е подържана в сервиз за бмв " мкар " Стара Загора пали добре държи убороти гори 13 градско бензин няма газова уредба двигатела е м40 318i 113коня 1992 година 4 врати че както си карам на 3та и подам рязко газ вместо да си опъне както беше сега забива муцуната и ако задържиш газта така неще като отнемеш малко и се оправя не беше така ако можете да дадете съвет кое да погледна под ред ще бъда благодарен
Дидо
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
- синия пламък
- Потребител
-
и при мен беше така,въздушен филтър също и комп.диагностика.Опитай първо тия неща,дано се реши проблема
- Dalona
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36
Re: Помогнете имам проблем
колега имах сащиа проблем при мен беше лам да сондаДанаил написа:Автомовила е в прилично състояние и добре подържан закупих го преди 3 месеца от познат човек но той не разбира колата е подържана в сервиз за бмв " мкар " Стара Загора пали добре държи убороти гори 13 градско бензин няма газова уредба двигатела е м40 318i 113коня 1992 година 4 врати че както си карам на 3та и подам рязко газ вместо да си опъне както беше сега забива муцуната и ако задържиш газта така неще като отнемеш малко и се оправя не беше така ако можете да дадете съвет кое да погледна под ред ще бъда благодарен

Чеее да ви кажа от какво беше ! Откакто съм я купил 3 месеца зареждам от
Шел 100 октана ! Щях да предприемам сервизни мерки но от много хора чух да
казват че на шела има проблеми от време на време с горивото отидох на
ОМВИ стрелката на горивото показваше 15 литра заредих 100 октана покарах известно време и всичко се оправи !!! Направо ми олекна !Тия мизерни горива в България не спират да мамят !
Шел 100 октана ! Щях да предприемам сервизни мерки но от много хора чух да
казват че на шела има проблеми от време на време с горивото отидох на
ОМВИ стрелката на горивото показваше 15 литра заредих 100 октана покарах известно време и всичко се оправи !!! Направо ми олекна !Тия мизерни горива в България не спират да мамят !
Дидо
12 мнения
• Страница 1 от 1