Ламбда сонда - колко струва в България? Е36, М43, 1994 г.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Cocobg
- Потребител
-
- Кара: BMW 318i и 740i
- Мечтае да кара: BMW
Ламбда сонда - колко струва в България? Е36, М43, 1994 г.
Здравейте на всички!
Мамата си трака - тук за 5 дена що кинта оставих по сервизи....
първо алармата се сдуха, сега се връщам от промивка на инжекцията... и се оказа че ламбда сондата е сдала богу дух...
Някой може ли да ми каже колко струва подобно нещо и евентуално да ми даде някакви координати на магазин. Намирам се леко далеко, но ако цената си заслужава може да поизчакам... тук ми дадоха цена от 220 евро - в официалният представител на BMW, по други сайтове е около 70 евро... но лошото е, че незнам дали ще оцеля това което ми трябва
, т.е. различават ли се тези датчици и задължително ли е да ги търся по VIN?
Мамата си трака - тук за 5 дена що кинта оставих по сервизи....
първо алармата се сдуха, сега се връщам от промивка на инжекцията... и се оказа че ламбда сондата е сдала богу дух...
Някой може ли да ми каже колко струва подобно нещо и евентуално да ми даде някакви координати на магазин. Намирам се леко далеко, но ако цената си заслужава може да поизчакам... тук ми дадоха цена от 220 евро - в официалният представител на BMW, по други сайтове е около 70 евро... но лошото е, че незнам дали ще оцеля това което ми трябва

- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
можеш тук да видиш каква ти е л. сондата http://ecat-online.bosch.de/toc/en/0000 ... ramesetJsp
като селектираш параметрите на колата ще ти маркира опрелен модел л. сонда, макар и другите да стават.
и аз съм с М43 и я взех от Ауто Плюс за 175 лв.
като селектираш параметрите на колата ще ти маркира опрелен модел л. сонда, макар и другите да стават.
и аз съм с М43 и я взех от Ауто Плюс за 175 лв.
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
bbekov написа:Zaho написа:а колко струва широколентова ?
Не много но помисли за какво ще я ползваш - ако нямаш aftermarket EMS за къв чеп ти е?
За да си гледам каква ми е сместа и да знам какво се случва като запушвам обратното гориво за да вдигне налягане помпата или когато пипам дебитометъра да знам какво се случва

8 мнения
• Страница 1 от 1