Какво е това към таралежа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Какво е това към таралежа
Първо да кажа какво ми се случи:
Накратко както си карах и в купето замириса на изгоряло и дори се опуши и в последствие спря да ми работи вентилаторът за парното. Реших, че съм за кондензаторче или таралеж и тогава се натъкнах на следното нещо, свързано към таралежа. Там има и някакви прекъснати и поогорели кабелчета. От кабелчетата за таралежа са пуснати разклонения (супер некадърно) и там е сложена една кутиика, на изходите на която има запоени разни елементи, а в самата кутиика има някакво реле (или аз го оприличавам на такова). Та се чудя кой ли е правил тази интервенция и с каква цел най-вече? Мисля си дали не е някакъв нов начин за справяне с неизправен таралеж! Спомням си, че човекът от който купувах колата прави нещо точно по системата с климатроника и може би е точно това..
Ето и малко снимки:
Дали някой е виждал подобно нещо, или може ли някой дето ги разбира тия работи да каже за какво служи и как да си оправя тази глупост?
Предварително мерси на всички
Накратко както си карах и в купето замириса на изгоряло и дори се опуши и в последствие спря да ми работи вентилаторът за парното. Реших, че съм за кондензаторче или таралеж и тогава се натъкнах на следното нещо, свързано към таралежа. Там има и някакви прекъснати и поогорели кабелчета. От кабелчетата за таралежа са пуснати разклонения (супер некадърно) и там е сложена една кутиика, на изходите на която има запоени разни елементи, а в самата кутиика има някакво реле (или аз го оприличавам на такова). Та се чудя кой ли е правил тази интервенция и с каква цел най-вече? Мисля си дали не е някакъв нов начин за справяне с неизправен таралеж! Спомням си, че човекът от който купувах колата прави нещо точно по системата с климатроника и може би е точно това..
Ето и малко снимки:

Дали някой е виждал подобно нещо, или може ли някой дето ги разбира тия работи да каже за какво служи и как да си оправя тази глупост?
Предварително мерси на всички

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Жици
Това приятелю си плаче за сериз. Просто не се занимавай щото лесно можеш да си допрецакаш колата. Аз така от един проблем с алармата и имобилайзера си докарах ебати главоболията, хубаво че едно приятелче ел. специалист ми удари сериозно рамо. Та идеята е да закараш колето на доктор и без главоболия да решиш проблема. 

Живей бързо, живей на скорост, бъди красив труп!
според мен
Тва е бг начин за преработка на таралежа(които е прецакан 100%),в случея според мен е сложил некво реле и е хванал минуса(6тото маи тои оправляваше) но при сички положения 1во си купи читъв таралеж 2ро буксата която е към него защото твоята е фира вече и си фани някои френд с Е36 и заедно при някои жичкаджия да ти ги навърже и си в играта пак 

Трудно ми е да споря с гола блондинка
9 мнения
• Страница 1 от 1