проблем ел.стъкло на Е36 купе
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
проблем ел.стъкло на Е36 купе
Значи имам един малак проблем със лявото ел. стъкло като го свалям надолу леко от задния краи пада повече надолу и не върви равномерно като другото стъкло. А като отварям вратата бързо се чува една чаткане и ме е истрах да не се счупи! Благодаря предварително!
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
Сигурно трябва да се смени някоя част. ама незнам коя е http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=10
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
а сам го отварял и сам смазвал целият механизъм на стъклото. има едни водачи и се чудя дали е от тях иначе се дига и сваля ама тва чаткане ме притеснява.
- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
От това ще да еBMW_GAZARA написа:а сам го отварял и сам смазвал целият механизъм на стъклото. има едни водачи и се чудя дали е от тях иначе се дига и сваля ама тва чаткане ме притеснява.

- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
Eй тука питай, ако не ги е продал вече ==> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=BMW_GAZARA написа:дали? а колко пари са тез водачи?
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
BMW_GAZARA написа:а те колко са на брой за единият прозорец
ми за седаните и компотите са 2 на прозорец,за купе не съм сигурен

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
пич
бих ти препоръчал да си видиш целиа механизъм,като сваляш кората,щото планките със зъбните колела се пука от напражението и има едно малко лагерче от което започват големите проблеми,то е точно там кадето се държи машинката и то от вътрешната страна от която трудно се забелязва,малко е играчка да се свали сичко но по добре по рано щото после първо планката ше търсиш после машинката и ще има да си сваляш и да си качваш кората,а от това и щипките се преебват и става манджа с грозде,за това ти препоръчвам да свалиш сичко и да го огледаш обстоино!!!! иначе водачите са някви тънки кинти от порядака на няколко лева и са по 2бр на врата сигора,дано минеш само с тях,но ме съмнява дълбоко и аз така си мислех,ама купих сичко изброено по нагоре,6тото няма6е кои да ме светне навреме.аиде със здраве и успех 

Трудно ми е да споря с гола блондинка
13 мнения
• Страница 1 от 1