325и - оценка !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Един ентусиаст, ако ще вкарва пари в колата си то ще бъде за негов кеф, а не да си избива парите, след продажба! С това се различават ценителите и обикновенните продавачи на коли- ДЖАМБАЗИ !За това колега, колкото толкова, доста се кътна пазара с тези масови кошници където ги навкараха и виж, хубаво е36 трудно да го дадеш примерно за 10к. 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
BMW_F1Team написа:Един ентусиаст, ако ще вкарва пари в колата си то ще бъде за негов кеф, а не да си избива парите, след продажба! С това се различават ценителите и обикновенните продавачи на коли- ДЖАМБАЗИ !

- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
Mollov написа:BMW_F1Team написа:Един ентусиаст, ако ще вкарва пари в колата си то ще бъде за негов кеф, а не да си избива парите, след продажба! С това се различават ценителите и обикновенните продавачи на коли- ДЖАМБАЗИ !
![]()

- kapitanat
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i LCI Xdrive
- Мечтае да кара: каквото кара
- Детайли за колата: Mhd stage 2+ RON98, Xhp stage 3, X-delete, downpipes, inlets, tial blow-off, charge pipe, 5'' FMCI
635Csi L6 manual, sls, lsd
"Един ентусиаст, ако ще вкарва пари в колата си то ще бъде за негов кеф, а не да си избива парите, след продажба! С това се различават ценителите и обикновенните продавачи на коли- ДЖАМБАЗИ ! "
Дам , за това я купих да направя състояние от нея
, както и да е благодаря много на всички ви за оценката , ще видим как ще се развият нещата за мен, защото пича с V12 ка е склонен на бартер + доплащане и ако успея да я спазаря добре и ако 8 ца та е в прилично състояние, март месец ще се радвам пак да съм на срещите на клуба ама с нещо доста по злобничко
. Пък после и нея ще я приведа в перфектно състояние и ще я продам за много пари, като супер джамбазин
.
П.П - за колегата дето пита за салона - страничната подкрепа е изкуствена кожа, а посредата е нещо велурено .
Дам , за това я купих да направя състояние от нея

П.П - за колегата дето пита за салона - страничната подкрепа е изкуствена кожа, а посредата е нещо велурено .
Тогава дадох на 3 та и видях как стрелката на километража докосва цифрата 200км/ч BMW Alpina 1996
- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
Мом4ета колата си е 4итава вижадал съм я и не е ника зле 10к може да си ги вземе,все пак 2.5 е акцизен.
Ас на моита можех да и взема 13 но ду6а не ми дава не за друго,но ако 6те карам омрял кон 2000г предпо4итам да си карам моита от колкото 1.6 или 1.8 за тези парии година
Ас на моита можех да и взема 13 но ду6а не ми дава не за друго,но ако 6те карам омрял кон 2000г предпо4итам да си карам моита от колкото 1.6 или 1.8 за тези парии година

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2