свиха ми лаисната
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
като стана дума за кражби и по-специално в младост...скоро си открих колата отключена на платен охраняем паркинг...не беше взето нищо от нея,но беше отключена с 1/2 затворена врата...плафона светеше и в първия момент реших,че съм го забравил и цяла нощ е светил,но уви 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
///MapTo написа:като стана дума за кражби и по-специално в младост...скоро си открих колата отключена на платен охраняем паркинг...не беше взето нищо от нея,но беше отключена с 1/2 затворена врата...плафона светеше и в първия момент реших,че съм го забравил и цяла нощ е светил,но уви
И аз съм от Младост и днес стъклото беше счупено а предния капак одраскан!!

- lord-viper
- Потребител
-
само един да хвана може да си изкривя предният капак ама ще му отбележа емблемата върху черепа. и на мен ми дръпнаха предната лаисна и мигача , но проблема вече е решен аларма с пейджер ако тръгне да пипа нещо ми звъни и вибрира пейджера до ухото пък и вече си поднових ловният билет така ,че ловният сезон е отворен! само един ще съжалява и то горчиво обещавам. А що се отнася до частите не купувайте втора употреба евтиното винаги излиза скъпо:) стар англииски принцип:)
- pakata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2005/525D
- Мечтае да кара: Carrera GT
- Детайли за колата: Е61
Колеги на мен наскоро ми дръпнаха и 5-те части от лайсната на предната броня със все номера (регистрационния) набутване сега съм без лайсна немога да си намеря на старо а новата е към 150 лева всички ми ги предлагат в един Врачански магазин,като си намеря ще ги налепя с Поксипол то друг изход няма 

- ///MapTo
-
-
Това са глупости!
Та тя една броня струва 100лв втора ръка,ти говориш 150лв за лайстни...пусни си обява в купува,пазарувай от доверени хора и това е!
спасение от тази напаст очевидно няма
Та тя една броня струва 100лв втора ръка,ти говориш 150лв за лайстни...пусни си обява в купува,пазарувай от доверени хора и това е!
спасение от тази напаст очевидно няма

- KIRTZA
- Потребител
-
- Кара: Е83-M57 D30
и на мен ми я свиха от миадост, ве4е купих нова ,но не е там работата.предната ми кола бе6е ауди купе (преди да прозра бмв-истината) и не можех да му надсмогна на халогени и мига4и да оствим факта 4е веднтж ми я крадоха и ми струва6е 7к.,наивно си помислих 4е с бмв-тата не е така , но уви-греда.убива ме безсилието,4е не мога ни6то да направя.някои сигурно 6а каже "аиде бе една лаисна,на хората им крадат половината кола ти за една лаисна реве6",но проблема не е в 30лв.,а принципно.даи боже да хвана един 6а го сцепя направо и така всеки един от нас да накаже по един можеби 6а са полу4и тенденция и коректив.не знам мисля си,споделете и вие кво мислите като превенция
Е83-M57 D30
- ///MapTo
-
-
Спасението ли...държиш я на платен паркинг,на възможно най-осветената му част или възможно най-близко до кабинката на пенсионера...друга офанзива аз не намирам...или си купуваш гараж в някой новостроящ се блок 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2