Малее смазах компакта!! ПОМАГАЙ ТЕ !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- jorryy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330 xi Е46
- Мечтае да кара: Совалка
Малее смазах компакта!! ПОМАГАЙ ТЕ !!!
Претърпя БМВ-то един удър в една ограда. Ударих го от пред в дясно. Счупен десен фар с мигач, бронята до половината, кълника леко смачкан от пред и коша е много леко подал. Тва беше по тенекето,а сега по предницата. Искривен десен носач, искривен мос ( двигателя беше изпаднал от тампоните си. те се бяха откъснали ). Много ме съмнява да не се е изкривил и десния накрайник на рейката, защото когато волана е прав дясното колело е леко на дясно завито. Ако смена накрайника и ида на регулаш дали ще го приберат? И ОЩЕ НЕЩО ДА ПИТАМ - Дали се е изкривил и амортесиора, защото на колелото горния край от към калника е леко на вътре ( демек се е разчепило малко).
ПОМАГАЙ ТЕ + СЪВЕТИ. Вече всичко съм сменил, но ме интересува за накрайника на рейката и за амортесиора да дадете мнения.
ПОМАГАЙ ТЕ + СЪВЕТИ. Вече всичко съм сменил, но ме интересува за накрайника на рейката и за амортесиора да дадете мнения.
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Може и от удара да е мръднал ботуша и затова да е така, другото е наистина да е крив амортисьора. Май само тия две неща ми изглеждат правдоподобни...дано се окаже второто...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- jorryy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330 xi Е46
- Мечтае да кара: Совалка
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Това без да се види едва ли някой ще ти каже.... сега да се хвърля боб едва ли е най-добрата идея... намери някой да види колата и да ти каже... не да гадаем 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
кофти колега .. дано скоро да я оправиш красавицата
карай я на майстор .. нема ко да питаш тука .. трябва сериозно да я погледнат и да я оправяш

карай я на майстор .. нема ко да питаш тука .. трябва сериозно да я погледнат и да я оправяш
Последна промяна bam-bam на 24 Мар 2008, 3:23, променена общо 1 път

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Ми за моята така беше...и сума си пари хвърлих!Тъ че закарай я намайстор да ти изброи щетите и ги провери на какви цени са и сметни да видиш дали да се почва да я правят или за части!
Моята я ударих в едно дърво около 20 см. диаметър и то изгнило!
Направо го изкъртих и така удари дясната страна на предното стъкло и дясното огледало...а се чудя как така няма драскотина по калника
Моята поне не дефектира нищо по двигатела и ходовата!Дори ударена я карах около 15 км.
Само преден капак,греда маска перка-комплект(климатроника),дифузьор (виско),десен фар,броня,халогенни,дясно огледало,предно стъкло и аирбег на волана!Да не казвам колко съм дал че ме заболя главата!
Моята я ударих в едно дърво около 20 см. диаметър и то изгнило!
Направо го изкъртих и така удари дясната страна на предното стъкло и дясното огледало...а се чудя как така няма драскотина по калника
Моята поне не дефектира нищо по двигатела и ходовата!Дори ударена я карах около 15 км.
Само преден капак,греда маска перка-комплект(климатроника),дифузьор (виско),десен фар,броня,халогенни,дясно огледало,предно стъкло и аирбег на волана!Да не казвам колко съм дал че ме заболя главата!
6 мнения
• Страница 1 от 1