И НЯКОЙ КАЗВАТ ЧЕ СА ПАДНАЛИ ЦЕНИТЕ НА Е36-ТЕ!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- changethegame
- младши ентусиаст
-
значи са някакви кодове за страната... и аз се чудя що на всички коли дето съм пробвал изписва между 340-360х километра, а то нищо общо
извинявам се за грешната информация...

в интерес на истината на мене вобще не ми дреме колко вървят е36ците в което и да е мобиле при положение , че колата е много запазена и няма косури "има такива е36ци" незнам какъв е проблема да и се търсат реални пари
аз лично ако реша да си продавам колата вобще няма да се повлиая от цените в мобилето или на горубляне примерно ! незнам защо некои хора си мислат , че като има единични броики за по 4000лв това значи , че ве4е са по толкова е36ците ми не хора реалноста е съвсем различна за 4000лв може да се намери много добра Е30 и то 320 или 318is наи много иначе може да се земе некоя отрепана е36ца която ще образува много нерви и големи харчове докато се вкара в изправно състояние
аз лично мисля , че за по малко от 6500лв читава е36ца няма не то има но са преебани 99% ще имат скрит проблем некаф 

jba jbu jbadu jmuc bajuu
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-

It`s party time !
Пуснато на: 23 Мар 2008, 12:09 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
значи са някакви кодове за страната... и аз се чудя що на всички коли дето съм пробвал изписва между 340-360х километра, а то нищо общо
код е на 100% и 100 КМ дда навартиш не се променя,и мен отначало ме стресираха че са реални км ама после от форума разбрах че е код
--------------------------------------------------------------------------------
код е на 100% и 100 КМ дда навартиш не се променя,и мен отначало ме стресираха че са реални км ама после от форума разбрах че е код
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ма ти да не мислиш, че е на 120,и да е на 360 си е гордост,щот бачкат перфектно за тия км и години
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Много ясно че всеки който има поне малко акъл би предпочел най-хубавата е36 пред най-големия кенеф е46 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Разбира се,че ако мога да отделя пари ще си купя тази кола,не нещо за 6000 лв. със пернишки тунинг Ремус,стъклопластови брони и карана като за последно.
Всеки гледа по различен начин-за мен тази цена показва,че колата е перфектна и човека съвсем с право си търси парите,които е вложил в нея. Предпочитам такава кола пред някоя Е46ца от 2002ра за същите пари,карана от някой селяк преди това.
Има си класи и класи хора-едните са ентусиасти и фенове,другите са "Исками БеИмВие,да ходими до мегданъ"
Аз се обзалагам,че скоро колата ще изчезне при новия щастлив и доволен собственик.
Всеки гледа по различен начин-за мен тази цена показва,че колата е перфектна и човека съвсем с право си търси парите,които е вложил в нея. Предпочитам такава кола пред някоя Е46ца от 2002ра за същите пари,карана от някой селяк преди това.
Има си класи и класи хора-едните са ентусиасти и фенове,другите са "Исками БеИмВие,да ходими до мегданъ"

Аз се обзалагам,че скоро колата ще изчезне при новия щастлив и доволен собственик.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,