Уплатнение за фар
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Уплатнение за фар
Пуснах тема и в купува , но никой не ми е отговорил . Става въпрос за правоъгалното уплатнение м/у стъклата и частта с крушките . Ако на никой не му се намира за продан , то моля да кажете къде се продават като изключим Камор , там ми казаха , че го няма в налчност и струвало 15лв . Не , че нещо ама за тази гума или там от каквато гадост е направено 15 ми се вижда малко множко .
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Е,15 лв. е,да не са 150...все пак тази "гадост" ти предпазва целия фар,а той дори втора ръка струва 100на.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Pazzo
- Потребител
-
- Кара: E36
Давай 30лв да не даваш 300.
От т'ва изпотяване във фара ще ти отидя цялото покритие вътре.Рефлектора за нула време ще се изрони от влагата.

От т'ва изпотяване във фара ще ти отидя цялото покритие вътре.Рефлектора за нула време ще се изрони от влагата.

Купих си уплътнение от ДаруКар за12.50 , но имаха само едно . Уплътнението е от материала , от който се залепва хартията на филтрите . Кондензът няма шанс да прецака нещо на фара , защото той е само на стъклото (там е разликата между температурите , пък и за две години нищо не е развалил . Разглабях фаровете и всичко си е ок )
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
И на двата фара смених стъклата и уплътненията с оригинални от камор и пак си хваща конденз. Ако целта ти е да спреш конденза- няма да стане! 

9 мнения
• Страница 1 от 1